VUČIĆ: Makron i Džonson mogu na izbore, a meni ZAMERAJU! AKO JE JEDINI PROBLEM VUČIĆ, RAZUMEM I TO
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

objasnio

VUČIĆ: Makron i Džonson mogu na izbore, a meni ZAMERAJU! AKO JE JEDINI PROBLEM VUČIĆ, RAZUMEM I TO

Kaže da je primetio pojedine inicijative iz opozicije, a koji su, navodi, povezani sa različitim "tobože ekspertima" i delom nevladinog sektora.

Objavljeno:

Kako Emanuel Makron i Boris Džonson mogu da učestvuju na regionalnim izborima, a meni Evropska komisija zamera što sam bio nosilac liste na poslednjim izborima, zapitao je predsednik Aleksandar Vučić u odgovoru na pitanje o kritikama u izveštaju EK.

"Vidim sve druge da to rade. Ako je jedini problem Aleksandar Vučić, razumeo sam i taj problem", istakao je predsednik Srbije.

Vučić je naveo i da je jedan predsednik, a reč je, inače, o Borisu Tadiću, pre nekoliko godina pred izbore, i to kao kandidat za predsednika i, takođe, nosilac liste svoje stranke, koristio "Fiat" za političku kampanju, ali se u njegovom slučaju to nije našlo u izveštaju Evorpske komisije kao zamerka.

Kaže da je primetio pojedine inicijative iz opozicije, a koji su, navodi, povezani sa različitim "tobože ekspertima" i delom nevladinog sektora koje, takođe, kao i primedbe iz EK idu ka tome da on ne može da bude nosilac liste za beogradske izbore.

Vučić kaže da je to zato što su njegovi politički protivnici "nemoćni i ne mogu da ga pobede", pa pronalaze načine da neko drugi "na prljav način obavi njihov posao", jer ih, navodi, narod neće.

Poručio je da je ponosan što vodi suvereni, nezavisnu i slobodnu zemlju i ponosan što, takvim nastupima pred predstavnicima EU, pokazuje mu je pozicija građana i Srbije mnogo važnija od lične.

"Moj mandat se bliži kraju, završiću ga ponosno na sve što smo uradili, a tek ćemo još mnogo stvari završiti do kraja sledeće godine", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.