Poseta CG zvaničnika zavisi od poziva našeg premijera: VUČIĆ JE OVO IZJAVIO, A ONDA JE KOMENTARISAO KRIVOKAPIĆA!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/ Instagram/ buducnostsrbijeav

izjava

Poseta CG zvaničnika zavisi od poziva našeg premijera: VUČIĆ JE OVO IZJAVIO, A ONDA JE KOMENTARISAO KRIVOKAPIĆA!

Vučić je rekao da ukoliko Zdravko Krivokapić bude izabran za premijera Crne Gore, sramota bi bilo, kaže, da bez važnih i jakih dokaza za optužbe oko Beograda na vodi dođe u srpsku prestonicu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će poseta crnogorskih zvaničnika Beogradu zavisiti od toga kada će i kome premijerka Ana Brnabić ili budući premijer uputiti poziv.

Vučić je rekao da ukoliko Zdravko Krivokapić bude izabran za premijera Crne Gore, sramota bi bilo, kaže, da bez važnih i jakih dokaza za optužbe oko Beograda na vodi dođe u srpsku prestonicu.

"Uveren sam da će tada te važne dokaze oko Beograda na vodi doneti, da nas upozna s tim i bilo bi važno zbog celokupne javnosti ne samo Srbije, već kompletnog Balkana", rekao je Vučić.

Kaže da je Srbija decenijama bila predmet napada "svih lešinara sa Balkana", ali da je danas zemlja koja raste najvećom brzinom, koja ima najbolju ekonomiju i najnižu stopu nezaposlenosti.

Vučić je dodao da će crnogorski zvaničnici u predstojećem periodu imati mnogo posla da reše ekonomske probleme i dodao da je srpski privredni rast, uprkos krizi, jedan od najboljih u Evropi.

"I kao što vidite, mi nismo spokojni, jurimo, radimo, a već imamo 60 odsto svih direktnih stranih investicija na Balkanu. Želim im mnogo uspeha i verujem da će imati i sreće i zadovoljstvo da podele sa svojim građanima tako veliki ekonomski rezultat", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.