DRITAN NEKA ZNA DA JE MILO PRIMIO 100.000 ALBANACA KOJE SU SRBI PROTERALI! Nataša Kandić i Vesna Pešić zakrvile
Dritan Abazović, Foto: Nemanja Nikolić, Wikipedia, printscreen

preterala

DRITAN NEKA ZNA DA JE MILO PRIMIO 100.000 ALBANACA KOJE SU SRBI PROTERALI! Nataša Kandić i Vesna Pešić zakrvile

Nataša Kandić izazvala opštu pometnju na Tviteru!

Objavljeno: 22:02h

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić danas se na Tviteru obrušila nad liderom platforme „Crno na belo” Dritanom Abazovićem.

Naime, ona ga je kritikovala, ni manje ni više jer je odlučio da ne podrži predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića koji je izgubio na nedavnim izborima u Crnoj Gori.

Da stvar bude gora, udarila je po Srbima rekavši kako ne sme da zaboravi da je Milo primio preko 100.000 Albanaca 1999. godine koje su Srbi proterali iz Peći i okolnih sela.

- Dritan Abazović treba da zna da je Milo Đukanović primio preko 100.000 Albanaca 27. i 28.marta 1999, koje su srpske snage proterale iz Peći i okolnih sela, naspiala je Kandić na svom Tviter profilu.

Njenu izjavu je prokomentarisala i bivša političarka, Vesna Pešić.

- I šta? To bilo pre 20 godina. Izbori i smena vlasti treba da bude normalna stvar, samo mi kao da smo u Amazoniji pravimo toliko pitanje. Sutra će da se vrati na izborimo DPS, ili neko treći. Zar nije čudno da mi nijednu opozocionu stranku sa više od 3 posto nemamo, odgovorila joj je Pešićeva.

Podsećamo, danas se na internetu se pojavio snimak kako pristalice i simpatizeri DPS-a i Mila Đukanovića u Ulcinju, posle tzv. Patriotskog skupa u Podgorici, provociraju Dritana Abazovića pozivajući ga da izađe iz kuće pevajući pesmu "Izađi mala"

Takođe, uzvikivali su "Ovo nije srpsko leglo, već je ovo Montenegro".

Pojedini mediji su preneli da nosilac opozicione liste "Crno na bijelo" nije izašao iz kuće niti odreagovao na provokacije.

Na snimku se vidi kolona automobila, čuju se sirene i antisrpske pesme, kao i stihovi pesme "Izađi mala".

Navodno je reč o patriotskim snagama Crne Gore koje su se okupile "za spas crnogorske države" od navodnih "srbo-četničkih" namera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.