LUKA PETROVIĆ, ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS: Gospodine Đilas, vlast u Srbiji se ne osvaja na ulici!
Luka Petrović, član predsedništva SNS-a, Foto: Printscreen / Youtube

poruka!

LUKA PETROVIĆ, ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS: Gospodine Đilas, vlast u Srbiji se ne osvaja na ulici!

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti!

Objavljeno: 16:42h

Luka Petrović član predsedništva SNS-a obratio se javnosti povodom izjave Dragana Đilasa.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Gospodine Đilas, do sada ste trebali da naučite da su u laži kratke noge. Mučno mi je sto moram na bilo koji način da vam se obraćam, jer ste vi najveći politicki profiter koju je ova nasa Srbija imala, ali zarad istine, zbog naših građana moram da odgovorim na vase neznanje, jeftinu manipulaciju i laži koje ste danas izneli.

Gospodine Đilas, rekonstrukcija poteza od Ruzveltove do Tadeuša Košćuska ne košta 27,6 milliona evra kako ste rekli nego 20 miliona evra. Samo ste tu slagali za 7,6 miliona evra. Šta vas briga, to vama ne predstavlja veliki novac jer ste samo na rekonstrukciji Bulevara Kralja Aleksandra ostetili budžet grada za 6 miliona evra (642 miliona dinara), dodelivši ugovor drugoplasiranoj firmi. Zbog toga je uhapšen gradski menadžer Aleksandar Bjelić, vas najbliži saradnik.

Gospodine Đilas, površina obuhvata radova potez od Ruzveltove do Tadeusa Košćuska je 93.880 metara kvadratnih, a Bulevara Kralja Aleksandra 91.250 metara kvadratnih.

Drugo, gospodine Đilas cena radova na Bulevaru je 1,672.203.353,23 dinara ali ste zaboravili da kazete jednu jako bitnu stvar, a to je da je učešće grada Beograda kroz radove javnih komulanih preduzeca iznosio 444.951,040,37 dinara pa na kraju ispada da vas je rekonstrukcija koštala 19.992.015,05 evra.

Za razliku od Bulevara Kralja Aleksandra gde ste postavljali beton ploče debljine 6 cm, mi smo postavili granitni kamen debljine 8cm. Samo u tome je razlika oko 2,5 miliona evra, jer smo želeli što veći kvalitet za naše građane.

E ovo je jedina istina gospodine Đilas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.