SNS: Zahtev Komisiji i Zelenoviću da održe ponovljene izbore
Nebojša Zelenović, Foto: Zorana Jevtić

GRADSKI ŠABAČKI ODBOR

SNS: Zahtev Komisiji i Zelenoviću da održe ponovljene izbore

U saopštenju SNS Šabac se navodi da duže od dva meseca Nebojša Zelenović i Dušan Petrović "zamajavaju narod u pokušaju da odlože priznanje izbornih rezultata i konačan gubitak vlasti, posle 20 godina"

Objavljeno:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahteva od Gradske izborne komisije i Nebojše Zelenovića da nakon ukidanja vanredne situacije održe ponovljene izbore na 27 biračkih mesta, u skladu sa prethodnom odlukom Gradske izborne komisije.

U saopštenju SNS Šabac se navodi da duže od dva meseca Nebojša Zelenović i Dušan Petrović "zamajavaju narod u pokušaju da odlože priznanje izbornih rezultata i konačan gubitak vlasti, posle 20 godina".

Dodaju da su građani Šapca ukazali poverenje Srpskoj naprednoj stranci i da će ponovljeni izbori biti prilika da se to još jednom ponovi.

Srpska napredna stranka dobila je poverenje 30.000 Šapčana, zbog svog programa, ideja i rezultata, kažu šabački naprednjaci i dodaju da se politika Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića već 20 godina zasniva "isključivo na krađi, laganju i manipulacijama".

Ocenjuju da je vreme da Šabac sa SNS krene putem razvoja, investicija i bolje budućnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.