Ovo su Šešeljevi naslednici: Sinovi mu ušli u politiku, da li će nadmašiti vojvodu?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić/Marina Lopičić/Zorana Jevtic

Nastavljaju tradiciju

Ovo su Šešeljevi naslednici: Sinovi mu ušli u politiku, da li će nadmašiti vojvodu?! (FOTO)

Aleksandar Šešelj postao član najuže vlasti u Zemunu, koju su radikali formirali sa naprednjacima, dok su u Novom Beogradu napravili dogovor sa listom Aleksandra Šapića, koji je u toj opštini osvojio najviše glasova
Objavljeno:
foto: Nemanja Pančić

Vojislav Šešelj kaže da to što su njegova deca ušla u opštinske vlasti nema veze sa njim, već sa stranačkim funkcijama koje su obavljali.

- Moguće je da ima neke veze sa mnom to što su predsednici lokalnih odbora SRS, ali oni nisu krenuli s neba pa u rebra, već su prošli kroz stranačku hijerarhiju. Trudili su se i postigli rezultate - objašnjava on.

Vjerica Radeta, funkcionerka SRS, smatra da je sasvim prirodno i logično da Šešeljevi sinovi budu politički aktivni, kako u SRS-u tako i van stranke.

- Ipak, to sa Vojislavom Šešeljem nema nikakve veze. Aleksandar Šešelj je predsednik OO SRS u Zemunu, koji je najveći opštinski odbor. Tu smo osvojili najviše glasova na lokalu. Nikola je predsednik OO SRS u Novom Beogradu. To što su sinovi predsednika stranke niti im koristi niti ima škodi - zaključuje Radeta.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.