Skandalčina: Funkcioneri iz Bečeja telefonima snimaju zadnjicu sekretarice!? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube, Blic

O ovome priča cela srbija

Skandalčina: Funkcioneri iz Bečeja telefonima snimaju zadnjicu sekretarice!? (FOTO) (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak koji prikazuje sadašnjeg predsednika opštine Bečej, Dragana Tošića (SNS) kako u društvu stranačkih kolega fotografiše zadnjicu žene za koju se pretpostavlja da je sekretarica.
Objavljeno: 18:43h

- Kreirani su i lažni profili sa mojim imenom i slikama na društvenim mrežama gde je jasno cilj destabilizacija novoizabrane vlasti, mene lično i mojih saradnika – napisao je Tošić kao odgovor "Blicu".

Napomenuo je i da je snimak nastao pre mesec dana i da su on i kolega pokušali da slikaju rezultate glasanja na pauzi dok su se prebrojavali glasovi.

- Za vođenje skupštine i ceo tok sednice i prebrojavanje glasova zaduženi su predsednik skupštine i sekretar. Iz tog razloga se u kadru verovatno oni ne vide. Da istaknem i da sam sa predsednikom i sekretarom skupštine u prethodne četiri godine imao odličnu saradnju na dnevnom nivou i tako će biti i nastavljeno – objasnio je Tošić.

Došla da se žali Vučiću na bedu i muku, a ljudi tvrde da je naprednjački bot!

Podsetimo, Tošić je 2. jula kao kadar Srpske napredne stranke zamenio na mestu predsednika Skupštine opštine Vuka Radojevića koji je postavljen na mesto pokrajinskog sekretara za poljoprivredu.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.