Joška Broz: Reći ću ko je Tito, kad budem progovorio trešće se Srbija!
Foto: Marina Lopičić

šokantan intervju

Joška Broz: Reći ću ko je Tito, kad budem progovorio trešće se Srbija!

Povodom nagađanja ko je ustvari Tito i da je pravi Tito zamenjen drugim čovekom, Joška odgovara da poseduje fotografije iz njegove rane mladosti koje opovrgavaju te tvrdnje.
Objavljeno: 09:27h

- Te priče lansiraju oni koji nisu u stanju da obezbede narodu bolji život kakav je nekad bio pa traže krivca u Titu koga nema. Svi ti napadi ustvari vode do rehabilitacije Hitlera. Mi rehabilitujemo Dražu pa Nedića, hrvati Stepinca.

Najveći poslušnici stranih službi su u Srbiji. Nedavno je objavljen podatak, koliko je novca uložila CIA u političare da bi razbili Jugoslaviju.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Što se mi čudimo kada ustaše šetaju Zagrebom kada smo se mi prvi šetali u četničkim uniformama. Zlo proizvodi zlo, a to i jeste ovde cilj, zavadi pa vladaj.

Narod je doveden do dna siromaštva i zato lopovima ne odgovara da se narod ujedini. Da ne bi pitao šta ćeš da jedeš, ti se svađaš oko istorijskih činjenica.

Draža i mrtav plašio Tita: Broz iz straha sakrio njegovu presudu!

foto: Dragana Udovičić

Svi obećavaju pred izbore brda i doline a posle toga od obećanja ništa. Zašto sada nemamo kao nekad besplatno zdravstvo i besplatno školstvo.

- Mi nemamo kao što smo imali ni bezbednost zemlje kada je svako mogao da spava u parku, a sada ne možeš da bezbedno spavaš ni u svojoj kući ako nisi zaključan i sa rešetkama na prozorima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.