Kriju ih kao zmija noge: Ko su muževi srpskih političarki!?(FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

singl ili married?

Kriju ih kao zmija noge: Ko su muževi srpskih političarki!?(FOTO)

Da li je reč o posvećenosti karijeri ili tome da smatraju da nema potrebe da eksponiraju svoje partnere, ne znamo, ali svakako, dobro ih prikrivaju!
Objavljeno: 12:24h

2. Maja Goković

foto: Dragana Udovičić / Linkedin

Maja je posle fakulteta upoznala slikara Igora Vlaisavljevića. Prema njenim rečima, bila je to velika ljubav. Osam godina su živeli zajedno, a od toga tri godine u formalnom braku. Nakon razvoda, Maja je patila, ali sada je opet u povoljnom ljubavnom statusu. Naime, već neko vreme se priča da je Maja u ljubavnoj vezi sa svojim savetnikom, Igorom Balovom, kao i da ga vodi na sva službena putovanja i u tim trenuticma ne kriju svoju intimnost.

Ovo nikada nije potvrdila.

3. Sanda Rašković Ivić

foto: Dragana Udovičić

Predsednica DSS - a, iza sebe ima jedan brak, iz kojeg ima sina i ćerku. Kako sama kaže, videla je da ljubavi više nema, pa su se rastali. Trebalo joj je nekoliko godina da preboli, ali sada je ponovo u braku i srećna. Njena jača polovina je akademik i matematičar Aleksandar Ivić. Ali, retko kada se ovi golupčići pojavljuju zajedno u javnosti. Izgleda da Sanda, ne voli da pokazuje svog dragog, pa tako nismo uspeli da dođemo do njegove fotografije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.