Kriju ih kao zmija noge: Ko su muževi srpskih političarki!?(FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

singl ili married?

Kriju ih kao zmija noge: Ko su muževi srpskih političarki!?(FOTO)

Da li je reč o posvećenosti karijeri ili tome da smatraju da nema potrebe da eksponiraju svoje partnere, ne znamo, ali svakako, dobro ih prikrivaju!
Objavljeno: 12:24h

Solidan broj srpskih političarki, nikako da nađe lepšu polovinu, iako imaju šta da ponude. Ipak, ima onih koje svoje izabranike kriju kao zmija noge i nerado pričaju o njima.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Često se u javnosti pre pojave same, nego sa svojim muževima. Većina srpskih političarki, krije svoj status i uopšte ne želi da priča o svom privatnom životu. Jako su uspešne na svojim funkcijama, imaju šta da kažu, a i pokažu, ali svoje muškarce skrivaju od očiju javnosti.

Mi vam predstavljamo srpske političarke i njihove jače polovine!

1. Zorana Mihajlović

foto: Dragana Udovičić

Ministrka Zorana Mihajlović, živi pravu ljubavnu bajku. Naime, Zorana i njen dečko Vladimir Atanacković, zaljubljeni su još od srednje škole. Oni su živeli u istom bloku na Novom Beogradu i zabavljali su se sedam godina. On je, međutim, otišao u Italiju na usavršavanje i tamo ostao. Sledećih dvadeset godina u toj zemlji je živeo i radio. Ali, ne kažu džabe, prva ljubav zaborava nema! Nikada nisu prekinuli kontakt, sada žive zajedno i u srećnoj su ljubavi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.