VACIĆ O HIT REZULTATIMA U VRANJU: Vranjanci i Mađari slični - ne razume ih niko šta pričaju!
Miša Vacić, Foto: Privatna arhiva

ponosan na rezultate

VACIĆ O HIT REZULTATIMA U VRANJU: Vranjanci i Mađari slični - ne razume ih niko šta pričaju!

Uvreženo je mišljenje da ljude iz Vranja ne razumeju, a izgleda da ni oni ne razumeju Mađare, pa je zato možda rezultat glasanja takav kakav je, kaže lider Srpske desnice

Objavljeno:

Vaciću ne smetaju fore poput one "u Vranje nema biranje, Miša ili Ištvan isto s*anje".

Uvreženo je mišljenje da ljude iz Vranja ne razumeju, a izgleda da ni oni ne razumeju Mađare, pa je zato možda rezultat glasanja takav kakav je, kaže lider Srpske desnice.

- Ko kaže da nas ljudi s juga ne razumeju?! Evo, da li razumeju ili baš zato što ne razumeju, nama je 20 odsto glasača u Vranju ukazalo svoje poverenje - poručio je lider Srpske desnice Miša Vacić.

Naime, činjenicu da je na parlamentarnim izborima Savez vojvođanskih Mađara, koji je na tom listiću bio pod rednim brojem 4, kao i Srpska desnica na lokalu, zauzeo iznenađujuću treću poziciju, Vacić je prokomentarisao u svom šaljivom maniru.

foto: SRPSKA DESNICA

- Uvreženo je mišljenje da ljude iz Vranja ne razumeju, a izgleda da ni oni ne razumeju Mađare, pa je zato možda rezultat glasanja takav kakav je - rekao je u šaljivom maniru Vacić za Kurir.

Dodao je i da sve i da nisu s namerom glasali za SVM, njemu nema šta da smeta.

- Pored 20 odsto osvojenih glasova, nema razloga da mi išta smeta. Nije mi žao nijednog našeg glasača koji je glasao za SVM jer su oni lojalna manjina i njihov Orban je prijatelj naše zemlje - poručio je on.

Osvrnuo se i na šaljive komentare, poput onog: "U Vranje nema biranje, Miša ili Ištvan isto s*anje".

- Inače sam oguglao na takve komentare, pogotovo kada su šaljivi. Lično mi je simpatičan onaj: "Kakvo li će jelo biti kad se pomeša ljuti gulaš vranjanski s mađarskim". Ne vidim ništa loše u takvim šalama - zaključio je Vacić.

foto: PRIVATNA ARHIVA

Kad je reč o izuzetno dobrom rezultatu na lokalnim izborima u Vranju - petinu glasova i drugu poziciju odmah iza SNS, Vacić je podsetio da je od svih osnivačkih skupština koje je pravila Srpska desnica širom Srbije u samom Vranju na osnivanju bilo čak 450 ljudi, iako im je prosek generalno bio oko 150 do 200 ljudi.

- Ali da smo jaki da uzmemo baš 20 odsto i budemo drugi odmah iza SNS, jeste zaista iznenađenje, i pored jake kampanje koju smo tamo vodili i mnogo bilborda. Ali eto, niko ne može da zna šta je narodni sud dok se ne desi - zaključio je Vacić.

SVM Greškom glasali za nas

U SVM juče su listom odbili da na bilo kakav način komentarišu rezultat glasanja u Vranju. Prethodno su pak putem saopštenja poručili da su izbornu kampanju vodili isključivo u Vojvodini i Beogradu i da je "velika slučajnost" to što je Srpska desnica na lokalnim izborima u Vranju učestvovala pod rednim brojem četiri, što je bio broj pod kojim je SVM učestvovao na parlamentarnim izborima. - Pretpostavljamo da su birači koji su za njih glasali najverovatnije na oba glasačka listića zaokružili broj četiri, što je razlog čudnog rezultata - naveo je nosilac liste SVM Balint Pastor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.