1. JE SUVERENI PAVIJAN, 2. TREBA DA VISI NA TERAZIJAMA, 3. JE MAJMUN! Sergej načisto pobrljavio, oteo se kontroli!
Sergej Trifunović, Foto: Filip Plavčić, Printscreen

ne zaustavlja se

1. JE SUVERENI PAVIJAN, 2. TREBA DA VISI NA TERAZIJAMA, 3. JE MAJMUN! Sergej načisto pobrljavio, oteo se kontroli!

Glavom kroz zid

Objavljeno:

Lider PSG Sergej Trifunović je postao još aktiviniji na Tviteru nakon što je doživeo i priznao porez na održanim izborima u Srbiji.

Od tada, glumac ima niz tvitova koji su uvređujući, a kao što se ponovo vidi, brdo negativnih komentara i kritika njega kao da uopšte ne dotiču.

Ovog puta, na udaru su bili ministar Zlatibor Lončar, lider "Dosta je bilo", Saša Radulović, kao i ministar Rasim Ljajić.

- Evo da budem još malo politički korektan danas: ova osoba bi trebalo da visi na Terazijama. Svako ko istu stavi na bilo kakvu funkciju ili ne daj Bože ponovo u vladu, trebalo bi da visi zajedno sa istom, napisao je Trifunović iznad teksta o Lončaru.

Nakon što je jedan tviteraš rekao da mu je Lončar sakupljao potpise za izbore, Sergej je postao još brutalniji.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić se takođe našao na tapetu kod lidera PSG-a.

- Sad je idealan trenutak da neko objasni onom majmunu Rasimu, da se stage-dive ne radi sa nogama napred, nego glavom, napisao je Trifunović na Tviteru.

Na kraju je rešio da se obračuna i sa Sašom Radulovićem. On je javno pokazao prepisku koja se vodila u grupi "bojkot" što se mnogima nije dopalo, ali je bilo i onih koji su tražili da vide celu prepsku.

- 560-i predlog u grupi bojkot, koju je Radule odbio zbog ovog ili onog. Ništa, ali baš ništa što je bilo ko izbacio kao predlog, ovaj čovek nije podržao Na kraju se izvinjavam@DraganDjilas jer je odmah rekao koji ćemo kurac s tom budalom. Nije to budala. To je suvereni idiot, napisao je Sergej.

Trifunović je tada Radulovića nazvao suverenim i iskompleksiranim pavijanom, a onda je ukazao kako je nemoguće da je svaki predlog Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Zorana Lutovca, kao i njega bio toliko glup, da bi ga Radule odbacio.

- Kompleks je čudo, dodao je Trifunović.

Da li mislite da je lider PSG-a ovog puta preterao ili podržavate njegovo ponašanje? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.