Anastasija, pazi se! Dačić sinu za rođ poklonio Dina Merlina! Bili i Palma, Lukas, Mrka, Bekuta...
Foto: Nemanja Pančić

Lider sps-a blistao od sreće

Anastasija, pazi se! Dačić sinu za rođ poklonio Dina Merlina! Bili i Palma, Lukas, Mrka, Bekuta...

Kada Ivica Dačić slavi, sve pršti od muzike, hrane i dobre atmosfere
Objavljeno: 10:01h

To je dokazano još jednom kada je lider SPS-a slavio 17. rođendan sina Luke. Političar je želeo da proslava bude glamurozna, pa je odabrao luksuznu salu u jednom restoranu van Beograda, a slavlju su prisustvovali Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Aca Lukas i mnogi drugi, objavio je "Alo".

- Na slavlju je bilo baš veselo i svi su bili baš raspoloženi. Dačić je sa sinom dočekao sve goste, a zatim su počeli sa zabavom. Mladi Luka je bio presrećan, posebno ga je obradovalo što su na proslavu došli Ana Bekuta i Aca Lukas, koji su njegovi omiljeni pevači. Ana je specijalno za slavljenika otpevala pesme koje je on tražio, a to su „Bekrija“ i „Zlatiborske zore“.

A očigledno da je mlađem Dačiću Dino Merlin jedan od omiljenih pevača, pošto mu je poseban rođendanski poklon bila pesma Kad zamirišu jorgovani, koju u originalu izvode Hrvat i Vesna Zmijanac.

Dino se nije lično pojavio, ali su zato tu pesmu otpevali u duetu Ana Bekuta i Aca Lukas. U tom trenutku su svi prisutni skočili na noge i aplaudirali.

A slavljenik se najviše veselio i sa svojim bliskim prijateljima - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta i dodao da bi Luka mogao da prevaziđe svog tatu u pevanju.

Ako se uzme u obzir da je ovo Dačićevom sinu 17. rođendan, možda će dogodine uspeti da ugrozi glamuroznošću proslave ugrozi i Anastasiju. No, videćemo, ima fore do tada...

A kako je izgledalo izvođenje pesme Kad zamirišu jorgovani - pogledajte na sledećoj strani.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.