RADULE DRŽI MITING SAM SEBI! Pogledajte šta predsednik Dosta je bilo radi po kiši! (VIDEO)
Saša Radulović, Foto: Twitter printscreen

u svom stilu

RADULE DRŽI MITING SAM SEBI! Pogledajte šta predsednik Dosta je bilo radi po kiši! (VIDEO)

Ništa ga neće zaustaviti!

Objavljeno:

Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo i prvi na listi 15. Suverenisti na predstojećim republičkim izborima je u jeku izborne kampanje i više nego aktivan.

On nije dozvolio da mu obaranje liste za lokalne izbore na tri mesta pokvare kampanju, pa drži mitinge na otvorenom uprkos kiši.

Doduše bez publike i ljudi koji podržavaju njegovu listu. Ipak, teško da to može Radulovića da zaustavi s predizbornim aktivnostima.

Tviterašima ova scena nije promakla, pa nisu preskočili da se i ovaj put našale na njegov račun.

Podsećamo, nakon što je pokret Dosta je bilo nedavno saopštio da je rešenjem Upravnog suda oborena njihova lista "Suverenisti" u Novom Sadu zato što su u Sporazumu o osnivanju grupe građana koristili znake navoda da bi naziv liste, u skladu sa pravopisnim pravilima, odvojili od ostatka teksta, njihova lista poništena i na Novom Beogradu.

Između ostalog, u saopštenju se navodi da naziv izborne liste nije identičan nazivu utvrđenom u Sporazumu o osnivanju Grupe građana ,,Dosta je bilo - Saša Radulović''.

Takođe, navodi se da izborna lista ne ispunjava uslove o lokalnim izborima, imajući u vidu da od 17 kandidata za odbornike, koliko je navedeno u izbornoj listi, šest su žene, a potrebno je sedam da bi bio ispunjen uslov u pogledu zastupljenosti manje zastupljenog pola.

Nakon što se suočio s činjenicom da mu oborene dve liste, Radulović je sada morao da podnese i teret saznanja da mu je i treća lista za lokalne izbore oborena.

Radulović je to objavio na Tviteru, a zatim je obavestio javnost na kojim lokalnim izborima će njegova izborna lista da učestvuje.

- Na lokalnim izborima izlazimo u: Nišu, Zrenjaninu, Požarevcu, Čukarici, Voždovcu, Paliluli, Zemunu. Tu su razumeli čemu služe navodnici. U NS i Pančevu je SNS i sa njima Upravni sud odlučio da je u sporazumu moralo da piše SUVERENISTI, a ne "SUVERENISTI", napisao je vidno iznerviran Radulović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.