PROJEKAT SRBIJA 2025 JE NA SNAZI! Vučić je ovo obrazložio, a onda je otkrio zašto je zadovoljan!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

prioritet

PROJEKAT SRBIJA 2025 JE NA SNAZI! Vučić je ovo obrazložio, a onda je otkrio zašto je zadovoljan!

Nema, kaže, problem s tim što se tome smeju oni koji su se hvalili za 1. 000 evra, koje su uzeli iz džepa građana, a nisu dali

Objavljeno:

Prioritet su nam veliki projekti, kaže predsednik Aleksandar Vučić i, na pitanja novinara, precizira da je projekat Srbija 2025 na snazi i realizacija njegovih ciljeva u toku.

Vučić je, u Smederevskoj Palanci, upitan da li građani sela u toj opštini mogu da očekuju dalja ulaganja u putnu infrastrukturu, kao što je najavljeno kroz projekat Srbija 2025 rekao: "Moramo prvo da se bavimo velikim projektima, pa onda da krenemo na sve ostalo. Projekat i njegovi ciljevi ostaju. Tako ostaje i cilj da prosečna plata bude 900 evra".

Nema, kaže, problem s tim što se tome smeju oni koji su se hvalili za 1. 000 evra, koje su uzeli iz džepa građana, a nisu dali.

"Smejali su se za 100 evra, a građani će ovih dana dobiti 100 evra. Bolje da dobijete 100 evra nego da vam neko uništi fabrike, obeća 1.000 evra, a ustvari ih vam uzme", primetio je Vučić.

foto: TANJUG / YOUTUBE

Ističe da je jedno od najvažnijih ulaganje u putnu infrastrukturu, te najavio da će Velika Plana I Srbija profitirati I od puta Vožd Karađorđe.

Istakao je da će još mnogo toga da se uradi na infrastrukturi tog kraja, te da je planirano da najveći deo novca ode na kanalizaciju i vodovod, ali pre svega i putnu infrastrukturu.

Ukazao je da sada, kada se dođe putem Velika Plana-Smederevska Palanka, stiče se utisak da se prolazi kroz uređeno mesto nalik na zapadne zemlje.

"Put je čist, nema rupa. Naravno, mora da bude još nešto urađeno u svim palanačkim selima i selima Velike Plane", rekao je on.

Vučić je izrazio zadovoljstvo što ljudi umeju da poštuju što je urađeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.