VUČIĆ: Neka nadležni što pre objave troškove nabavke respiratora za vreme pandemije
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: EPA / KOCA SULEJMANOVIC

SAOPŠTIO

VUČIĆ: Neka nadležni što pre objave troškove nabavke respiratora za vreme pandemije

On je rekao da "ne vidi ništa loše u tome" da se ti podaci objave

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "podstiče" nadležne državne organe da što pre i "kad god hoće" objave podatke o tome koliko je novca potrošeno u pandemiji korona virusa za nabavku respiratora i ostale medicinske opreme.

"Apsolutno sam siguran da su radili izuzetno savesno i da su se borili da nadju svaku vrstu medicinske opreme. I maske i rukavice i respiratore. I da će moći da pokažu koliko su novca potrošili i brigu koju smo uložili", rekao je Vučić novinarima u Smederevskoj Palanci.

On je rekao da "ne vidi ništa loše u tome" da se ti podaci objave.

"Ima onih koji polaze od sebe, jer su izmislili razne vrste pljački i koju su pljačkali ne samo fabrike nego su izmislili da pljačkaju i na sekundama. Ja ne znam kako su to radili ali su i to izmislili", rekao je Vučić.

Komentarišući najave Udruženja "Zaštitimo reke Stare planine" da će protestovati ispred zgrade Predsedništva jer nisu ispunjena ranija obećanja koja su dobili od resornog ministra Gorana Trivana, Vučić je rekao da će dati sve od sebe da vidi u kojoj su fazi planirane zakonske izmene.

"Što se protesta tiče - navikao sam. Ministar Trivan najavljuje novi zakon dve godine ali će oni kod mene da protestuju? To je uobičajeno", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.