PRIJAVU PROTIV JERKOV NIJE PODNEO LUTOVAC? Član DS tvrdi drugačije!
Aleksandra Jerkov, Foto: Dragana Udovičić

OGLASILI SE

PRIJAVU PROTIV JERKOV NIJE PODNEO LUTOVAC? Član DS tvrdi drugačije!

Nikolić je naveo da "sve što treba da Aleksandra Jekov uradi, jeste da kaže ko joj je dao falsifikovane potpise"

Objavljeno:

Na izjavu potpredsednice Demokratske stranke (DS) Aleksandre Jerkov koja je danas saslušana u Upravi policije za Beograd, da je prijavu protiv nje podneo predsednik DS Zoran Lutovac, reagovao je takodje jedan od potpredsednika DS Dejan Nikolić koji je za TVN1 rekao da "prijavu nije podneo Zoran Lutovac, već pravni tim".

Nikolić je za TVN1 izjavio da je "na spisku za saziv GO (DS za 17. maj) bilo falsifikovanih potpisa".

"Pravni tim nije podneo ciljano prijavu protiv Aleksandre Jerkov, već je podneo protiv podnosilaca incijative, to su bile tri osobe i protiv njih u pravnom smislu su pokrenute krivične prijave", objasnio je on.

"Gotovo sam siguran da Aleksandra Jerkov nije lično falsifikovala potpise, ali da jeste zloupotrebljena od neke grupe ljudi koji jesu falsifikovali potpise i koji su joj te potpise dali ili poturili", kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da "sve što treba da Aleksandra Jekov uradi, jeste da kaže ko joj je dao falsifikovane potpise".

Aleksandra Jerkov je danas pošto je dala izjavu u policiji, rekla novinarima ;da je odbacila sve navode iz prijave i da smatra da je prijava protiv nje podneta "isključivo iz političkih razloga".

Glavni odbor koji je za 17. maj tražila grupa funkcionera DS, medju kojim je i Jerkov, nije održan, a za 31. maj Glavni odbor zakazao je predsednik DS Zoran Lutovac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.