ŽENU ĆU TI NABITI NA RAŽANJ, PA ĆEŠ JE JESTI DEO PO DEO! Đuki opet užasno prete, HOROR JE ŠTA MU PIŠU ZA DECU
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

ŽENU ĆU TI NABITI NA RAŽANJ, PA ĆEŠ JE JESTI DEO PO DEO! Đuki opet užasno prete, HOROR JE ŠTA MU PIŠU ZA DECU

- Ne znam ko se krije iza ovih pretnji, gotovo svakodnevno ih primam, mene baš mrze - rekao je on

Objavljeno: 10:12h

Član Predsedništva SNS i narodni poslanik Vladimir Đukanović sinoć je dobio još jednu preteću poruku na Fejsbuku pod lažnim imenom, a sadržaj poruke više je nego jeziv.

Na pitanje da li se plaši za bezbednost svoje porodice nakon jezivih pretnji poslanik SNS je bio i te kako jasan, pišu mediji.

- Ne znam ko se krije iza ovih pretnji, gotovo svakodnevno ih primam, mene baš mrze. Preko nekih uvreda lako pređem, ali kada je u pitanju ovakav monstrum uredno prijavim UKP, pa ako ga nađu, našli su ga. Najezivije mi je od svega što takvi monstrumi uopšte žive i nije mi jasan niko ko može takvo zlo da misli za bilo koga. Paliću mu sveću za zdravlje - rekao je on.

foto: Printscreen

Na pitanje gde vodi ova situacija kada nečija kampanja počinje protiv porodica i pretnjama smrću, Đukanović je objasnio da je ta metoda već poznata, posebno u Americi, gde se razvija takozvani psihološki pritisak na nekoga.

- Odluče se da šalju takve stvari, a svakom normalnom čoveku to ne može da bude prijatno, i podrazumeva da takva stvar i te kako poremeti. Moram da naglasim da sam pre par dobio sličnu pretnju na koju je policija veoma brzo odreagovala i uhapsila dotičnog čoveka koji mi je slao takođe jezive pretnje - dodaje Vladimir Đukanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.