ISPOŠTOVAĆU MOLBU PREDSEDNIKA! Sandra Božić prekinula štrajk glađu
Božić je odlučila da posluša apel, Foto: RTV Pink printscreen

povinovala se molbi

ISPOŠTOVAĆU MOLBU PREDSEDNIKA! Sandra Božić prekinula štrajk glađu

Napominjem da nam je zaista bitno da institucije u ovoj državi reaguju i rade onako kako bi to trebalo da rade po Ustavu i zakonima- rekla je Božić

Objavljeno:

Narodna poslanica SNS Sandra Božić odlučila je večeras da ispoštuje molbu predsednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem.

Božić je ispred skupštine rekla novinarima da teška srca donosi tu odluku, jer je borba u koju je ušla sa svojim stranačkim kolegom iskrena i da se tiče budućnosti Srbije.

Rekla je da po broju okupkjenih pristalica SNS ispred skupštine, kojih je prema njenim procenama, bilo više od 6.000, Srbija spada u red pristojnih zemalja i ne prihvata nikakve fasističke pojave.

Apelovala je ponovo na tužilaštvo da reaguje u slučaju napada koji je okarakterisla kao pokušaj ubistva poslanika Marijana Rističevića po naredbi Dragana Ðilasa.

"Ispoštovaću molbu svog strančkog šefa i prekinuću štrajk glađu, iskreno solidarisaću se sa kolegom Martinovićem, potrudiću se da učestvujem što više u njegovoj borbi koliko god ona trajala, a napominjem da nam je zaista bitno da institucije u ovoj državi reaguju i rade onako kako bi to trebalo da rade po Ustavu i zakonima", kazala je Božić i dodala da nezavisno sudstvo treba vratiti tamo gde mu je i mesto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.