SA LICA MESTA: Ovako izgleda štrajk Obradovića i poslanika SNS-a! Tu je još jedan član naprednjaka! (FOTO, VIDEO)
Na licu mesta je veliki broj novinarskih ekipa, Foto: Espreso

ŠTRAJK GLAĐU

SA LICA MESTA: Ovako izgleda štrajk Obradovića i poslanika SNS-a! Tu je još jedan član naprednjaka! (FOTO, VIDEO)

Na licu mesta je veliki broj novinarskih ekipa

Objavljeno: 16:34h

Lider Dveri, Boško Obradović, ranije danas započeo je štrajk glađu. Kao razlog za to, Obradović je naveo da se pridružuje poslaniku Miladinu Ševarliću u štrajku glađu.

foto: Espreso

Naime, Ševarlić je ranije danas rekao da stupa u štrajk glađu, a to je obrazložio time što je u "nemogućnosti da pridobije poslanike u skupštini da raspravljaju o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanje rezolucije 1244" Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji.

Međutim, štrajk glađu su na stepeništu ispred Narodne skupštine kasnije otpočeli i poslanici Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i Sandra Božić.

Oni su naveli da je razlog ovakvog poteza, nereagovanje tužilaštva na nasilje lidera Dveri Boška Obradovića, koji je u petak ispred parlamenta zajedno sa svojim pristalicama pretukao poslanika Marijana Rističevića i verbalno napao ministra zdravlja Zlatibora Lončara

Martinović je izjavio da se odlučio na ovaj korak zajedno sa koleginicom Božić, zbog toga što nadležni organi ne reaguju na nasilje predstavnika opozicije.

- Svi nasilnici koji su u proteklom periodu napali predstavnike opozicije su procesuirani, a kad Boško Obradović i njegove pristalice tuku poslanike ispred Skupštine, tada nadležni pravosudni organi ne reaguju - rekao je Martinović.

Naša ekipa se našla na licu mesta. Naime, na jednoj strani stepeništa sede Ševarlić i Obradović, a na drugoj Martinović i Božićeva.

foto: Espreso

Na fotografijama se može videti da pored poslanika SNS-a stoji Vladimir Đukanović, verovatno u znak podrške.

foto: Espreso

Na licu mesta je veliki broj novinarskih ekipa.

foto: Espreso

Sve je više i prolaznika koji zastaju kako bi videli o čemu je reč.

foto: Espreso

Tu su i pripadnici policije koji vode računa o bezbednosti.

foto: Espreso

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.