TUKLI SU ME SVI, NAJVIŠE BOŠKO, IMAM MODRICE! OBRADOVIĆ ĆE UBITI NEKOG! Rističević za Espreso o incidentu (VIDEO)
Rističević sa pocepanim sakoom nakon incidenta, Foto: Zorana Jevtić, Printskrin Kurir TV

HAOS ISPRED SKUPŠTINE

TUKLI SU ME SVI, NAJVIŠE BOŠKO, IMAM MODRICE! OBRADOVIĆ ĆE UBITI NEKOG! Rističević za Espreso o incidentu (VIDEO)

Poslanik Narodne seljačke stranke ispričao nam je šta se desilo

Objavljeno: 22:56h
Jovana Jovanović

Ispred ulaza u Skupštinu Srbije poslanici Dveri predvođeni svojim liderom Boškom Obradovićem napali su ministra zdravlja Zlatibora Lončara, kao i poslanike vladajuće većine prilikom ulaska u zgradu, od kojih je najgore prošao Marjan Rističević, kome je u opštem metežu pocepan sako.

Rističević je snimljen kako ulazi u zgradu s pocepanim sakoom.

Nakon incidenta pozvali smo poslanika Narodne seljačke stranke Marjana Rističevića koji je osudio nasilničko ponašanje i kazao da su ga tukli, te da zbog toga ima modrice.

Svi oni su me tukli. Napali su me, a Obradović najviše. Imam poderotine na sakou, modrice...To je nasilničko ponašanje. Policija je sve to videla, ali nije reagovala i zaustavila ovu nasilničku grupu. Zbog čega je policija tolerantna prema Obradoviću, zaista ne znam. To je se sve izdešavalo na ulazu u Skupštinu, negde oko 10 časova. Ako misle da će me sa ovakvim ponašanjem zaplašiti, pa neće sigurno. Obradović će sa ovakvim nasilničkim ponašanjem ubiti nekoga, to je strašno. Obezbeđenje je došlo i uspelo da me izvuče iz svega toga. Poručujem im samo da im želim dobro zdravlje", kazao je Rističević za Espreso.co.rs, nakon incidenta.

Predsednik Narodne seljačke stranke je, dolazeći na sednicu Skupštine, verbalno napadnut od predsednika Dveri Boška Obradovića, posle čega je došlo do koškanja, a Rističević je iz gužve izašao bez sakoa.

Do incidenta je došlo kada su Obradović, nekoliko poslanika i simpatizera tog pokreta blokirali stepenište na ulazu u Dom Skupštine Srbije.

Posle Rističevića, Obradović se sukobio i s ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, koji je dolazio na sednicu parlamenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.