Vučić o Savamali: Da sam znao za rušenje, rekao bih dajte i meni bager!
Foto: Zorana Jevtić

I on bi

Vučić o Savamali: Da sam znao za rušenje, rekao bih dajte i meni bager!

- Slučajem rušenja objekata u Savamali ću se baviti kada nadležni ograni budu "rekli svoje" a država je priznala odgovornost za taj događaj, rekao je mandatar za sastav nove Vlade
Objavljeno: 12:39h

Govoreći o izveštaju zaštitnika građana Saše Jankovića o tom slučaju, Vučić je kazao da ga nije ni pročitao i da bi svašta imao da kaže o njegovom radu, ali da ipak neće reći ništa. Savamala mu došla glave: Siniša Mali podnosi ostavku! - Nisam govorio o izveštaju, nisam ga ni pomenuo, ni pročitao, imao bih svašta da kažem o tome šta oni rade prethodnih dana, ali neću reći ni jednu jedinu reč o tome, dodao je on.

foto: Fonet
Vučić je u sredu na konferenciji za novinare rekao da vrh gradske vlasti stoji iza rušenja u Savamali, ali da veruje da pritom nije bilo kriminalnih namera. Objekti u Hercegovačkoj ulici u Beogradu porušeni su bagerima u noći izmedju 24. i 25. aprila. Razotkriveni! Čelnici gradske vlasti nosili fantomke! Ljudi koji su imali fantomke na glavama maltretirali su građane koji su se tu zatekli, pretresali ih, oduzimali im telefone, vezivali i zatvarali u šupu. Građani su zvali policiju, ali ona nije reagovala već ih je upućivala na Komunalnu policiju. U izveštaju zaštitnika građana Saše Jankovića navodi se da je policiji iz vrha službe naredjeno da tako postupa. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.