OTKRIVENI NOVI PODACI O VUČIĆEVOM SINU KOJI LEŽI NA INFEKTIVNOJ: Saopšteni su u JUTARNJEM PROGRAMU
Aleksandar Vučić i njegova deca, Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

BORBA SA BOLEŠĆU

OTKRIVENI NOVI PODACI O VUČIĆEVOM SINU KOJI LEŽI NA INFEKTIVNOJ: Saopšteni su u JUTARNJEM PROGRAMU

- Zamislite kako se predsednik Vučić oseća zbog toga - rekao je Vučićević

Objavljeno: 13:03h

Dragan J. Vučićević, urednik Informera, izjavio je u Jutarnjem programu TV Pink da deo opozicije koji predvode Dragan Đilas i Boško Obradović, ali i njima bliski mediji, koriste situaciju sa koronavirusom da bi urušili sve u Srbiji, a da im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Baš njih briga za zdravlje ljudi u Srbiji, kako bi doktor Kon rekao, javno zdravlje i za borbu koji svi mi vodimo protiv ovog strašnog i smrtonosnog korona virusa. Njima je samo stalo da ovu epidemiju iskoriste u političke svrhe. Oni čak i bolest njegovog sina koriste na najodvratniji mogući način za politički obračun sa njim. Vučić je na Instagramu objavio jednu rečenicu, da mu je sin pozitivan na koronavirus i da je, zbog stanja u kojem je, primljen i zadržan na Infektivnoj klinici. I umesto da pokažu bar malo ljudskosti ili da makar ćute, Boško Obradović po Đilasovom nalogu na društvenim mrežama kaže da Vučića treba odmah staviti u izolaciju i zabraniti mu da se pojavljuje u javnosti - upitao je Vučićević.

On je naveo i da je tim povodom juče na konferenciji za medije doktorka Kisić Tepavčević jasno rekla da pravila važe za sve, da stručnjaci utvrđuju kontakte onih koji su oboleli i da ako neko treba da ide u karantin, on će ići u karantin bez obzira o kome je reč.

- To, dakle, važi za sve pa i za predsednika Srbije. Međutim, hejteri ne znaju da li je Vučić bio u kontaktu sa sinom, da li je predsednik testiran ili ne... Predsednik Vučić pripada rizičnoj grupi građana. Kao što znamo, on ima hroničnih problema sa zdravljem. Sećate se da je pre nekoliko meseci završio na VMA zbog srčanih problema. Ne daj Bože, kada bi on dobio ovaj virus. Imao bi minimalne šanse da preživi. A ovi iz SzS od početka marta tvrde da je Vučić dobio koronu. Pa da je to tačno on bi do sada pet puta umro. Dakle, jasno je da oni zloupotrebljavaju zarazu za svoje političke ciljeve - poručio je Vučićević.

Gost jutarnjeg programa je otkrio da se Danilo Vučić nalazi u sobi pored teško obolelog pacijenta.

- Zamislite kako se predsednik Vučić oseća zbog toga - rekao je Vučićević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.