BEZ NAKNADE! Vlada pozvala sve KOMPANIJE da ako žele stave na RASPOLAGANJE SVOJE DIGITALNE PLATORME GRAĐANIMA!
Vlada Republike Srbije, Foto: Stefan Kojić

pomoć

BEZ NAKNADE! Vlada pozvala sve KOMPANIJE da ako žele stave na RASPOLAGANJE SVOJE DIGITALNE PLATORME GRAĐANIMA!

Vlada će, sa svoje strane, sve koji se jave i iskažu spremnost da učestvuju u ovom zajedničkom poduhvatu, javno promovisati kako bi ih građani što više koristili

Objavljeno: 12:37h

Vlada Republike Srbije poziva sve kompanije i druge organizacije koje su spremne da građanima, privredi i državi stave na raspolaganje upotrebu njihovih digitalnih platformi i rešenja bez naknade tokom trajanja krize sa korona virusom, da nam se jave i to učine što pre.

Dodatno, ova teška situacija je prilika za sve kompanije i organizacije koje razvijaju digitalna rešenja u svim oblastima, a pre svega obrazovna digitalna rešenja, da pokažu solidarnost, kao i korisnost i neophodnost takvih rešenja.

Vlada će, sa svoje strane, sve koji se jave i iskažu spremnost da učestvuju u ovom zajedničkom poduhvatu, javno promovisati kako bi ih građani što više koristili.

Sve ove aktivnosti koordiniraće Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, a kontakt na koji možete da pišete je digitalnasolidarnost@gov.rs .

Vlada Srbije još jednom apeluje na sve da iskoristimo to što je ova situacija sa korona virusom dala dodatan impuls digitalnom radu, digitalnim rešenjima i digitalizaciji uopšte. Izvesno je da će, kada kriza sa korona virusom završi, ovo biti još jača osnova i podsticaj bržem digitalnom razvoju Srbije u godinama koje slede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.