Božović: Ne otpuštati radnike, pokazati solidarnost
Foto: Stefan Kojić

budimo razumni

Božović: Ne otpuštati radnike, pokazati solidarnost

On je ukazao i da ne treba dozvoliti da osnovne životne namernice i higijenski proizvodi poskupe zbog nestašice usled stvaranja zaliha

Objavljeno:

Poslanik DS Balša Božović apelovao je danas na poslodavce da ne otpuštajtu radnike i radnice u teškim vremenima pandemije korona virusa, jer će mnogima biti uskraćena mogućnost da se izoluju i leče.

"U ovoj nesreći pravila liberalne ekonomije ne treba da važe, već je potrebno da kao društvo i narod pokažemo solidarnost na svim poljima", ocenio je Božović u izjavi za javnost.

On je ukazao i da ne treba dozvoliti da osnovne životne namernice i higijenski proizvodi poskupe zbog nestašice usled stvaranja zaliha.

"Treba se ponašati odgovorno, ne praviti zalihe i misliti i na svoje komšije, a ne samo na sebe", poručio je Božović i ddoao da kao narod i društvo treba da pokažemo solidarnost, odgovornost i disciplinu.

Napominje i da kroz pandemiju možemo da prođemo samo zajedno i da treba pratiti uputstva i savete struke ali i savete drugih zemalja koje su teško pogeđene virusom Covid -19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.