NOVA KOLEKCIJA MUŠKE OBUĆE OD 100 ODSTO PRIRODNE KOŽE: Za svačiji ukus i džep!
Foto: Promo

sjajni predlozi

NOVA KOLEKCIJA MUŠKE OBUĆE OD 100 ODSTO PRIRODNE KOŽE: Za svačiji ukus i džep!

Muškarci biraju obuću istom dozom posvećenosti kao i dame, ali pored udobnosti koja se nameće kao najvažniji element, muškarci odabirom različitih vrsta i modela obuće govore o sebi

Objavljeno:

Kada je u pitanju muška obuća, jača polovina je izuzetno kategorična po pitanju odabira. Muškarci biraju obuću istom dozom posvećenosti kao i dame, ali pored udobnosti koja se nameće kao najvažniji element, muškarci odabirom različitih vrsta i modela obuće govore o sebi.

U nastavku vam predstavljamo neke od najpopularnijih modela nove kolekcije italijanske obuće, koju možete naći na našem tržištu po neverovatnim cenama.

Ferrino Milano 2020 su interesantne mokasine od 100 odsto prirodne kože, u kojima će vaša noga moći da uživa i diše. Dostupne su u bordo, teget, sivoj i plavoj boji i imaju detalj u vidu dva dugmenceta na gornjoj, prednjoj strani. Za samo 5.990 rsd mogu vaše klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Brusciano 06 je model cipela koji je uklopiv u apsolutno sve stilove. Neutralne, sive boje daće vašem outfit-u posebnu notu elegancije, bilo sportske ili poslovne. Isti ovaj model postoji i u teget varijanti, koji možete pogledati OVDE. Poručite ih pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana ili klikom OVDE, po ceni od samo 5.990 rsd.

foto: Promo

Ukoliko želite da uvek budete primećeni i elegantni, onda je model Ferrino Milano A103 pravi izbor za vas. Dostupan je u tri boje: zelenoj, crvenoj i teget i sjajan je za skoro svako godišnje doba: proleće, leto ili jesen. Ima malu štiklicu i interesantni detalj sa gornje strane u vidu resica. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 6.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko želite da uvek izgledate elegantno i budete primećeni, onda je model Champignon one monk ono što vam treba. Sjajan model od 100 odsto prirodne kože učiniće vaš izgled potpunim i interesantnim. Dostupan je u tri boje: bordo, braon i teget i koju god boju da izaberete, nećete pogrešiti. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 7.990 rsd.

foto: Promo

Još jedan model koji je oličenje vrhunskog kvaliteta jeste Champignon 1860 elegant classic, koji je dostupan u maslinasto zelenoj i braon boji. Izrađen od 100 odsto prirodne kože, vrlo su udobne i ispunjavaju kriterijume i najprobirljlivijih kupaca. Možete ih poručiti OVDE, po ceni od 7.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Jedan od mnogima omiljenih modela jeste Champignon 1866. Elegantne, sa zanimljivim radom koji se proteže preko cele cipele i resicama na gornjoj strani, predstavljaju vrhunski užitak za stopalo i izgled. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 7.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Model Lupo Arm 4220 je deo kolekcije proizvođača Porrada. Vodeći računa o najfinijim detaljima, od odabira kože i materijala koji obezbeđuju komfor i kvalitet do osluškivanja tržišta i želja kupaca, nastale su ove elegatne patike. Kombinacija sive i bele boje daje širok spektar mogućnosti za odevni deo, ono što je najvažnije jeste da se uklapaju u svaki stil. Možete ih poručiti OVDE, po ceni od 7.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502.

foto: Promo

Lupo Valamerica model je, kao i prethodni, iz kolekcije Porrada. Odlično osmišljen i skrojen, jedinstven i poseban, u kombinaciji bele i braon boje, predstavlja obavezan par obuće u cipelarniku svakog muškarca sa stilom. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 7.990 rsd.

foto: Promo

* Celokupan asortiman dostupnih modela možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.