STEFANOVIĆ: Đilas ŠARLATAN, građani veruju predsedniku i Vladi Srbije!
Nebojša Stefanović, Foto: Beta/Emil Vas

oglasio se

STEFANOVIĆ: Đilas ŠARLATAN, građani veruju predsedniku i Vladi Srbije!

Stefanović je poručio da je, bez obzira na sve što Đilas svakodnevno izgovara, uveren da građani Srbije imaju puno poverenje u predsednika i Vladu Srbije..

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović reagovao je na kritike Dragana Đilasa na mere koje Vlada preduzima u zaustavljanju širenja korona virusa, ističući da građani imaju poverenje u sve što država preduzima po savetu najstručnijih ljudi iz oblasti medicine u borbi protiv ovog virusa.

Stefanović je poručio da je, bez obzira na sve što Đilas svakodnevno izgovara, uveren da građani Srbije imaju puno poverenje u predsednika i Vladu Srbije.

Rekao je da je Đilasu očigledno žao što nije u prilici da preprodaje dezinfekciona sredstva, maske i lekove, onako kako je preprodavao sekunde kada je bio na vlasti.

„Šarlatansko ponašanje koje demonstrira svakoga dana očigledno je posledica frustracija, zato što su građani Srbije prozreli svu pogubnost politike koju su Đilas i družina nudili kada su bili na vlasti, a kada nam je iz zemlje odlazio najveći broj mladih ljudi, lekara, kada su nam se zdravstvene ustanove raspadale zbog nedostatka investicija i nemara, a lečenje bila privilegija samo bogatih ljudi, koji i jesu jedina kategorija o kojoj se Đilas brine", rekao je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.