ZVAO SAM VUČIĆA U 8H DA MI KAŽE KOLIKO JE PLATIO LEKIĆA ZA ONAJ FILM! Vojvoda nazvao Slavišu BEOGRADSKIM ŠLJAMOM
Vojislav Šešelj, Foto: Beta / Miloš Miškov, Filip Plavčić

hoće da i o njemu napravi isti

ZVAO SAM VUČIĆA U 8H DA MI KAŽE KOLIKO JE PLATIO LEKIĆA ZA ONAJ FILM! Vojvoda nazvao Slavišu BEOGRADSKIM ŠLJAMOM

Šešelj komentarisao dokumentarac "Vladalac"...

Objavljeno:

U gostovanju na jutarnjem programu Happy TV kod Milomira Marića, lider Srpske radikalne stranke je tvrdio da je Vučić platio Slaviši Lekiću da napravi dokumentarni film "Vladalac".

Kako je Šešelj istakao, jutro nakon emitovanja dokumentarca pozvao je predsednika Srbije kako bi mu čestitao, ali i kako bi ga upitao, koliko je para dao za taj film jer je izrežiran u njegovu korist.

Šešelj i Marić su u nekom trenutku čak izrazili i žaljenje što nisu u filmu opleli i po njima, a Šešelj naglašava kako ga je to duboko razočaralo.

- Lekić je doveo najgori beogradski šljam kako bi ovo uradio, rekao je Šešelj pitajući ga koliko novca je bilo uloženo u film, jer bi voleo da i njemu napravi isti, ali kako kaže, radikali nemaju toliki budžet kao naprednjaci.

Pogledajte insert iz jutarnjeg programa:

Podsećamo, na N1 se ove nedelje prikazao film Vladalac, koji je biografski politički film o Vučiću, na šta je javnost jako podeljeno odreagovala. Već posle prvog dela reagovao je i predsednik Srbije ocenom da je tu reč o četiri sata mržnje, a poslanici vladajuće većine u skupštini nazvali su taj dokumentarac propagandnim smećem i hajkom N1.

Autor Slaviša Lekić se izjašnjava da je Vladalac tužna priča o pustoši koju prouzrokuje autokrata okružen oholim pojedincima na vrhu vlasti i društvenom sunovratu ljudi u čije ime oni vladaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.