NJENU ĆERKU JE PSIHOPATA ZADAVIO TOKOM ODNOSA: Majka je uputila reči UBICI od kojih je zadrhtala cela sudnica!
Žilijan se obratila ubici, Foto: Youtube printscreen / Facebook printscreen

nasilje nad ženama

NJENU ĆERKU JE PSIHOPATA ZADAVIO TOKOM ODNOSA: Majka je uputila reči UBICI od kojih je zadrhtala cela sudnica!

Muškarac je osuđen na Višem sudu u Oklandu na zatvorsku kaznu od najmanje 17 godina.

Objavljeno:

Majka žene ubijene na Novom Zelandu rekla je njenom ubici da misli na "teror i bol koji je sigurno iskusila od njegovih ruku".

28-godišnji muškarac, koji ne može biti imenovan iz pravnih razloga, doživotno je osuđen zbog zadavljenja Grejs Milane koju je upoznao na Tinder-u u decembru 2018. godine.

Njena majka Žilijan Milane rekla je ubici "da je njena ćerka umrla prestravljena i sama u vašoj sobi". Muškarac je osuđen na Višem sudu u Oklandu na zatvorsku kaznu od najmanje 17 godina.

Žilijan, obraćajući se sudu putem video-linka i pored slike svoje 21-godišnje ćerke, rekla je ubici da je želela da sebi oduzme život zbog bola koji joj je naneo. Rekla je:

- Grejs nije bila samo moja ćerka. Bila je moja prijateljica. Moj najbolji prijatelj. Apsolutno sam slomljena što ste oduzeli budućnost moje ćerke i opljačkali nas toliko uspomena koje smo nameravali da stvorimo. Suze koje sam prolila ne prestaju pri pomisli da nikada neću imati priliku da se oprostim od moje Grejs.

Ubica njene ćerke držao je glavu u rukama dok je slušao efekat koji su njegove "varvarske radnje" imale na porodicu njegove žrtve.

Osudivši muškarca, sudija Simon Mur opisao je postupke muškarca nakon ubistva, uključujući traženje pornografije, kao "ponašanje koje pokazuje nedostatak empatije". Rekao je:

- Veliki ste i moćan čovek. Bila je sićušna. Bili ste u poziciji potpune fizičke dominacije.

Ali takođe je rekao da odbrana ne bi trebalo da se kritikuje na društvenim medijima zbog toga što je koristila činjenicu da je Millane umrla tokom sporazumnog seksualnog čina, jer iako je porota zaključila da to nije slučaj, ovo je pravo optuženog.

Grejs Milane upoznala je svog ubicu na aplikaciji za druženje dok je putovala u Okland. Par je veče proveo pijući pre nego što se vratio u sobu u hotelu u centralnom Oklandu, gde ju je ubio. Potom je odložio njeno telo zakopavši ga u koferu u planinskom lancu Vaitakere izvan grada. Prošle godine je proglašen krivim za ubistvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.