TO SU IZMIŠLJOTINE I GLUPOSTI PAJACA VULINA, BRANIĆE SE KAO ZAŠTIĆENI SVEDOK! Šutanovac odgovorio ministru odbrane
Šutanovac odgovorio ministru odbrane, Foto: Printscreen / Youtube

žustro

TO SU IZMIŠLJOTINE I GLUPOSTI PAJACA VULINA, BRANIĆE SE KAO ZAŠTIĆENI SVEDOK! Šutanovac odgovorio ministru odbrane

"Umesto da objasni odakle mu tekst i potpuno saznanje o tome šta u njemu piše, on pribegava spinu i pokušaju da se teret priče prebaci na prošlo vreme i mene", konstatovao je Šutanovac

Objavljeno:

Bivši minstar odbrane Dragan Šutanovac negirao je da je ikada u svom političkom životu, a pogotovo dok je bio na toj funkciji, čitao bilo čiju presretnutu elektronsku komunikaciju, posebno ne transkripte razgovora osoba koje su bile pod prismotrom, niti mu je palo na pamet da to čini.

Odgovarajući na optužbe ministra odbrane Aleksandra Vulina da je nekad od glavne urednice lista Naša borba Olivere Zekić tražio da ne pusti kolumnu bivšeg načelnika Državne bezbednosti Gorana Petrovića, Šutanovac je za Vreme rekao da se radi o izmišljotini i gluposti "pajaca Vulina".

On je Vulinu poručio da bi mu "bilo bolje da se brani kao zaštićeni svedok".

"Umesto da objasni odakle mu tekst i potpuno saznanje o tome šta u njemu piše, on pribegava spinu i pokušaju da se teret priče prebaci na prošlo vreme i mene", konstatovao je Šutanovac.

On je poručio da prihvata da da odgovore nadležnim po pitanju optužbi da je tražio od Zekićeve da ne objavi kolumnu Petrovića i da je spreman i da ide na poligraf.

"Ali da ide i Vulin, pa da ga pitaju da i mu je ženina tetka i dalje dobrog zdravlja i da li su preplaćene kamere na Kosovu instalirane ili nisu", precizirao je Šutanovac.

On je dodao da postoji tehnički način da se utvrdi ko je i kako "presreo" njegovu komunikaciju sa glavnim urednikom Nedeljnika Veljkom Lalićem, ali da nije uveren da kod nadležnih organa postoji volja da se to uradi, "jer bi to bio skandal planetarnih razmera".

Šutanovac je istakao da očekuje da ga nadležni organi pozovu na razgovor i da im dokumentuje kad je razmenio elektronsku poštu sa Lalićem, kao i njegov odgovor preko "jedne druge aplikacije" da tekst neće biti objavljen.

"Oni se (Vulin i oni koji su mu dostavili tekst) nisu ni potrudili da pogledaju da li je tekst objavljen", rekao je Šutanovac, koji sumnja da to nije prvi put da se slične stvari dešavaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.