VUKANU TATA NEDOSTAJE, DOĐE PA POLJUBI TELEVIZOR! Vučić se raznežio pa progovorio o svojoj DECI!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/jutjub

o privatnom životu

VUKANU TATA NEDOSTAJE, DOĐE PA POLJUBI TELEVIZOR! Vučić se raznežio pa progovorio o svojoj DECI!

- Dovoljno su oni pametni da sve razumeju. Dovoljno vole svoju zemlju i svog oca da znaju sa kim smo se uhvatili u koštac i sa kim imamo posla, rekao je predsednik Srbije

Objavljeno:

Aleksandar Vučić je danas obišao kliniku za infektivne i tropske bolesti. Obilazak ove zdravstvene institucije ima veliki značaj za Srbiju, jer je Vučić najavio rušenje kao i kompletnu izgradnju novog Klinike za infektivne i tropske bolesti.

Na pitanje novinara kako se predsednikova deca osećaju usled pretnji koje stižu poslednjih dana, ali i usled odsustva oca zbog predsedničkih obaveza, Aleksandar Vučić je otvorio dušu i na emotivan način pričao o svojoj deci:

"Dovoljno su oni pametni da sve razumeju. Dovoljno vole svoju zemlju i svog oca da znaju sa kim smo se uhvatili u koštac i sa kim imamo posla. Za razliku od njih, za moju se decu zna gde su, i kakva su im primanja. Ja o drugoj deci nikad neću govoriti na takav način." - rekao je predsednik i dodao:

"Moja Milica je vrlo snažna devojčica, uskoro će biti devojka, uskoro puni 18, a Danilo je jedan mlad i pošten čovek, radi pristojan posao za platu od 500 evra. I srećan sam što radi."

Posebno dirljiva izjava predsednika Srbije odnosila se na njegovog najmlađeg sina:

"Vukan ništa ne zna, pa pošto mu tata nedostaje, dođe i poljubi televizor."

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.