SUZANA VASILJEVIĆ: Da je Vučić hteo da kaže na koga misli, rekao bi to javno
Oglasila se Suzana Vasiljević, Foto: Beta/Milan Obradović

oglasila se

SUZANA VASILJEVIĆ: Da je Vučić hteo da kaže na koga misli, rekao bi to javno

Nedavno je izjavila da ne bi ostala u stranci u kojoj bi predsednik bio aktuelni ministar policije Nebojša Stefanović, aludirajući da je i on jedan od ministara u kojeg nema poverenje

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bi javno rekao da je hteo da precizira na koje ministre, odnosno njihove PR-ove je mislio u izjavi da neki od njih prave svađu među ministrima, izjavila je za Danas Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, u kratkom odgovoru na naše pitanje o tome na koga je Vučić mislio kada je u emisiji Ćirilica, na TV Hepi, pre dva dana, naveo da je to jedan od razloga za sukob ministara u Vladi Srbije.

Isto pitanje Danas je poslao brojnim PR-ovima u Vladi Srbije kao i ministrima, ali niko osim savetnice predsednika nije želeo da odgovori ili komentariše ovu Vučićevu izjavu.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, jedna od članica Vlade Srbije koja je u gotovo permanentnom sukobu sa ostalim ministrima pa i samom premijerkom Anom Brnabić.

Godinama unazad, koliko je ministarka u takozvanoj naprednjačkoj vlasti, odnosno vlasti Srpske napredne stranke, njeni protivnici samo se smenjuju. Javnost uveliko spekuliše da je meta brutalnih napada osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i njegovih poslanika u Skupštini Srbije po nalogu stranke čija je potpredsednika – Srpske napredne stranke, usled pritiska i neslaganja sa upravo kolegama iz „sopstvenih redova“.

Nedavno je izjavila da ne bi ostala u stranci u kojoj bi predsednik bio aktuelni ministar policije Nebojša Stefanović, aludirajući da je i on jedan od ministara u kojeg nema poverenje. Međutim, on je, u poslednje tri godine, samo još jedan u nizu ministara sa kojim je Zorana Mihajlović u sukobu, posle Aleksandra Vulina, Zorana Đorđevića, Ivice Dačića, pa i premijerke Ane Brnabić…

Podsetimo, pre dve nedelje, zbog sumnji na korupciju, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšen je Miodrag Poledica, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Ministarka Mihajlović je tada izjavila da daje punu podršku nadležnim organima za borbu protiv korupcije, ali da ne veruje u Poledičinu umešanost.

Potom je u intervjuu za Nedeljnik rekla: „Prepoznajem obrise onoga koji stoji iza svega. Ali ja sam tu. Nikud ne idem. Ako sam bilo šta u ovom ministarstvu uradila a da nije u skladu sa zakonom, pa dajte to! Pokažite to! Izvolite, dođite, tu sam 24 sata, sedam dana u nedelji, nikud ne bežim. Čekam! Ali nemojte da dirate i maltretirate moju porodicu i moje saradnike.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.