ŠTA LI JE TO LIDER SRPSKE DESNICE RADIO S DŽENI U HOTELU? Miša VACIĆ bi ovu FOTKU uništio, ali sad je KASNO
Bilo je zaista mnogo gostiju, atmosfera je bila praznična, Foto: Filip Plavčić

bitno da je nekad bilo lepo

ŠTA LI JE TO LIDER SRPSKE DESNICE RADIO S DŽENI U HOTELU? Miša VACIĆ bi ovu FOTKU uništio, ali sad je KASNO

Njega lično bi poslala ne u zatvor, već na školovanje, prevaspitavanje i vežbe

Objavljeno: 15:04h

Izazov koji se pre izvesnog vremena pojavio na društvenim mrežama pod nazivom Bitno da je nekad bilo lepo, a koji je, prema nekim tumačenjima, pokrenula pevačica Ana Nikolić, nastavlja se ne smanjenom žestinom.

Na red je došao i Miša Vacić, lider Srpske desnice, a na fotografiji mu društvo pravi transvestiti Daniel Pinter zvani Dženi.

Ova fotografijaje uslikana u Beogradu pre par godina, tada je Dženi na svom blogu otkrila kako je došlo do ovog slikanja i šta zapravo misli o Vaciću.

- Nalazim se u Českoj, kao gastarbajterka, a fotka je nastala u danima oko dočeka Nove 2018.godine, dok sam bila u Srbiji na odmoru. Bila sam gošća pansiona koji vodi jedan moj drug u centru Beograda i tu smo se provodili nekoliko dana, od 30. decembra do 2. januara. Bilo je zaista mnogo gostiju, atmosfera je bila praznična, uzbuđenje je bilo veliko, to je veoma popularan pansion s barom i restoranom u Beogradu, mnogi su došli da me vide i slikaju se sa mnom, svima sam izlazila u susret, verovatno i tom Miši Vaciću, koga prepoznajem iz njegovih boljih dana, dok je bio aktivni sportista, sad ga ne prepoznajem, jer se sav izobličio.

Ona je dodala da joj se ne sviđa njegova politička orijentacija i da bi rado njegovu organizaciju Ustavom zabranila.

- Njega lično bi poslala ne u zatvor, već na školovanje, prevaspitavanje i vežbe. Od onako zgodnog mladića se pretvorio u mlađu sestru Slavice Đukić Dejanović, sve zbog politike, kojom očigledno ne zna da se bavi, pa mu poručujem ovom prilikom, a mislim da sam mu to već i rekla lično, da se mane ćorava posla. Ja, kao levičarka, eto, moram da savetujem i tu kljakavu srpsku desnicu. I to iz Češke Republike. O tempora, o mores. Sto se mene tiče, neću više da znam za Mišu Vacića, sve dok bruka i sebe i mene i srpski narod, napisla je Dzeni Pinter na svom blogu.

A tu je pesmica posvećena ovom susretu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.