FIRER OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU IZ ZATVORA: Neke stvari su sada MNOGO JASNIJE!
Goran Davidović zvani Firer , Foto: Fejsbuk

intervju

FIRER OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU IZ ZATVORA: Neke stvari su sada MNOGO JASNIJE!

On je nakon povratka u Srbiju dao intervjuu u kojem je objasnio kako je dobio nadimak "Firer"

Objavljeno: 08:16h

Goran Davidović zvani Firer vratio se iz Italije u Srbiju nakon skoro 11 godina. Naime, on je oslobođen svih krivica u postupcima koji su protiv njega pokrenuti u vreme vlasti Demokratske stranke.

On je nakon povratka u Srbiju dao intervjuu u kojem je objasnio kako je dobio nadimak "Firer".

- Taj nadimak se prvi put pojavio u "Građanskom listu", u novinama iz Novog Sada koje više ne postoje. Dinko Gruhonjić je pisao tada za te novine, ali je ostalo nejasno da li je on to lično smislio ili je Robert Vizi, tadašnji Čankov savetnik to smislio, a ostali mediji su to preuzeli, rekao je Davidović.

On je dodao kako je bio u čak dva Nemačka zatvora.

- U Nemačkom zatvoru je bilo dosta Turaka i Albanaca, ali nisam imao nikakve probleme. U Italiji sam bio u samici, pa sam bio sa mafijašima iz Napolja, ali se tamo svako svoj drži sa svakim i nema problema, a naši se takođe drže zajedno, objasnio je i dodao:

- U Somboru sam bio na izdržavanju sa migrantima. Nisam hteo da radim pa su me držali u izolaciji. Bio sam u samici po kazni zbog kršenja reda, imao sam više opomena. Bio sam u ćeliji u kojoj je pre toga bio zatvorenik koji je bio poslednji osuđenik na smrt u Srbiji, 1992. godine, neki Drozdek, dodao je.

Ceo intervju pogledajte ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.