OVA MALA JE POKVARENA I GLUPA! Vesna Pešić brutalno izvređala Valentinu Reković nakon gostovanja u Utisku nedelje!
Vesna Pešić i Valentina Reković, Foto: Printscreen / N1, Printscreen / Nova S

na tviteru

OVA MALA JE POKVARENA I GLUPA! Vesna Pešić brutalno izvređala Valentinu Reković nakon gostovanja u Utisku nedelje!

Pešić je bila surova!

Objavljeno:

Sociološkinja i političarka Vesna Pešić izvređala je Valentinu Reković iz udruženja "1 od 5 miliona" nakon njenog gostovanja u emisiji kod Olje Bećković.

Naime, ona je u "Utisku nedelje" rekla da se može saglasiti sa time da Srbija nije demokratska zemlja i da nema uslova za fer i slobodne izbore. Ipak, na početku, osvrnula se na bojkot parlamenta, navodeći da je on trebalo da ima za rezultat deligitimizaciju "Skupštine kao cirkusa".

"I to smo mogli da imamo u decembru 2018. godine, da su poslanici stvarno bojkotovali taj parlament, da su vratili mandate... Da su tad pokazali da su jedinstveni, mogli smo da imamo ovo što sada hoće... Oni su nam pojeli godinu i više dana, tvrdila je rekavši da ostaje pri nameri da bojkot unese u Skupštinu".

Nakon emisije, i Pešić je imala šta da kaže.

- Ova mala je i glupa i pokvarena, napisala je Vesna na Tviteru očigledno aludirajući na Valentinu Reković.

Podsetimo, gosti Utiska nedelje izneli su različite stavove o bojkotu izbora. Dok je za politikologa Bobana Stojanovića to odraz borbe i mehanizam pritiska da bi izborni uslovi ubuduće bili bolji, za spoljnopolitičkog analitičara Boška Jakšića bojkot je put opozicije u "zimski san" i izolaciju.

Predstavnica udruženja "1 od 5 miliona" Valentina Reković ocenila je da je opozicija koja bojkotuje obesmislila bojkot, da pokušava da izda Sporazum sa narodom, a ima zamerke i na kampanju bojkota parlamenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.