BILO BI LEKOVITO DA SAVEZ ZA SRBIJU SAOPŠTI ŠTA JE UOPŠTE TRAŽIO NA PROTESTIMA: I Siniša Kovačević besan!
Pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević, Foto: Dragana Udovičić

oglasio se

BILO BI LEKOVITO DA SAVEZ ZA SRBIJU SAOPŠTI ŠTA JE UOPŠTE TRAŽIO NA PROTESTIMA: I Siniša Kovačević besan!

On je istakao da bi bilo dragoceno da SZS saopšti šta su oni uopšte tražili u protestima, ali i ko je doveo peti točak na kolima i zašto...

Objavljeno:

Udruženje "1 od 5 miliona" saopštilo je da će učestvovati na predstojećim izborima, iako, kako je rekla predstavnica te organizacije Valentina Reković, izborni uslovi nisu bolji.

Ona je dodala da na odluku udruženja nije uticala najava o smanjenju cenzusa na tri odsto, već težnja da se u parlament vrati pravi bojkot.

Upravo zato su pojedini članovi napustili pokret, a najavljeno je da naredni subotnji protesti neće biti u organizaciji "1 od 5 miliona".

Pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević se takođe oglasio na svom Tviteru povodom događaja koji je uzdrmao veliki deo opozicije.

On je istakao da bi bilo dragoceno da SZS saopšti šta su oni uopšte tražili u protestima, ali i ko je doveo peti točak na kolima i zašto.

On je takođe priznao kako već dugo ne ide na proteste.

- Od kada su se razvodnjeni i obesmišljeni, bez ideje i smisla, pretvorili u za*ebanciju i vlastitu suprotnost ne idem na proteste. Kada su napičci uzurpirali pravo da određuju trase i govornike, napisao je Kovačević.

Podsećamo, organizacioni odbor građanskog protesta “1 od 5 miliona” u Kragujevcu saopštio je da neće izlaziti na "lažne izbore" i pozvao sugrađane da se u subotu ponovo okupe na protestu.

Od učešća na izborima ogradili su se i aktivisti i organizatori protesta "1 od 5 miliona" u Kruševcu. Oni su poručili da građani koji su na ulicama tražili bolje ne pripadaju nikome, pa ni udruženju iz Beograda, za koje su rekli da je poželelo da govori u ime svih koji su pod ovim sloganom prkosili režimu i sistemu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.