ĆUTI GO*NO, PRETVORIĆU TE U ĆEVAP! Šešelj izvređao Čanka, on mu uzvratio: TI SI RATNI ZLOČINAC! (VIDEO)
Hit tvit, Foto: twitter printscreen/BoraKonj

srpska politika

ĆUTI GO*NO, PRETVORIĆU TE U ĆEVAP! Šešelj izvređao Čanka, on mu uzvratio: TI SI RATNI ZLOČINAC! (VIDEO)

Uz njih dvoje, gost u emisiji bio je i politički analitičar Nebojša Krstić koji je u celoj situaciji preuzeo ulogu "plavog šlema"....

Objavljeno: 12:48h

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj imali su žučnu raspravu tokom gostovanja u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink. Lideri LSV i SRS su jedan drugog častili pogrdnim epitetima i porukama poput: go*vno, đubre, smradu, svinjo...

Uz njih dvoje, gost u emisiji bio je i politički analitičar Nebojša Krstić koji je u celoj situaciji preuzeo ulogu "plavog šlema". Kada su pomenuti ratni zločini, Čanak je poručio da ne stoji da se o žrtvama rata govori kada se u studiju nalazi ratni zločinac, misleći na Šešelja.

"Dovođenjem ratnog zločinca u emisiju učestvujete u opravdavanju genocida...Sa ratnim zločincem nema razgovora, kada to shvatite, shvatićete koja je vaša uloga. Ne može biti ratni zločinac, kao što nema bivšeg pedofila"- rekao je Čanak.

Šešelj mu je odgovorio rečima "ja sam odlučio da precizno popisujem sve koji me nazivaju ratnim zločincem, a onda ću jednog dana rigorozno da ih kaznim".

Onda je nazvao Čanka govedom, uz pretnju da ućuti.

Lider LSV mu je uzvratio:

- Promeni pelene, ovaj smrad se više ne može izdržati.

Čanak je Šešelja nazvao svinjom, a lider radikala me je odgovorio "budalo jedna".

- Da ti nije ovih telohranitelja, sad bi bio pretvoren u ćevap, poručio je Šešelj Čanku, našta je ovaj odgovorio, "ajde, ajde".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.