SRPSKA CRKVA POKUŠAVA DA OČUVA VELIKU SRBIJU U CRNOJ GORI! Đukanović ima novu teoriju zavere, pominje milione evra!
Đukanović je takođe u jednoj emisiji objasnio kako je država Srbija u Crnoj Gori kupila kuću za svoje potrebe, Foto: Printscreen

kakav hit

SRPSKA CRKVA POKUŠAVA DA OČUVA VELIKU SRBIJU U CRNOJ GORI! Đukanović ima novu teoriju zavere, pominje milione evra!

To znači da je to u Crnoj Gori, do sada, koliko je meni poznato, najskuplje plaćeni kvadrat

Objavljeno:

Crnogorski predsednik Milo Đukanović optužio je Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) da pokušava da čuva infrastrukturu Velike Srbije u Crnoj Gori kao i da će obnoviti Crnogorsku pravoslavnu crkvu, svidelo se to nekome ili ne.

On je optužio SPC da danas u Crnoj Gori pokušava da čuva infrastrukturu velike Srbije u koju oni veruju, "a njihova priča o prekograničnim eparhijama suprotna je osnovnim principima pravoslavne organizacije svuda u svetu".

Đukanović je takođe u jednoj emisiji objasnio kako je država Srbija u Crnoj Gori kupila kuću za svoje potrebe koju je basnoslovno platila novcem građana Srbije kako bi podrivala crnogorskim režim i državu:

- Nedavno sam pročitao podatak da je srpska kuća koja je kupljena u Crnoj Gori za potrebe... Mislim da je to obrazložena da ta kuća služi za kulturne potrebe srpske manjine, ali sa velikim uplivom političkih delatnika. Dakle, da je tih 360 kvadrata plaćeno - sad imaju dva podatka: jedan je tri i po miliona, a drugi 4 miliona evra. Dakle, iz poreskih prihoda koje obezbeđuju građani Srbije. To znači da je to u Crnoj Gori, do sada, koliko je meni poznato, najskuplje plaćeni kvadrat, i to ne u Porto Montenegru, gde je bio 8 hiljada, niti na Luštici gde je bio 6 ili 7 hiljada, nego u Podgorici, gde jedan metar kvadratni ne prelazi dve hiljade. Plaćen je 10 hiljada, ili preko 10 hiljada. Hoću da kažem da je i tada, nakon što je kupljena Srpska kuća u Crnoj Gori, vlasništvo preneseno na 15 ili 20 privilegovanih Srba, oni su danas vlasnici te imovine - ispričao je Đukanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.