KAKO DA POBEDIMO REŽIM, AKO KORISTIMO NJIHOVE METODE? Oglasio se Bastać nakon INCIDENTA o kome priča cela SRBIJA
Reagovanje predsednika opštine Stari Grad, Foto: Youtube printscreen/NOVA S

Incident u opštini stari grad

KAKO DA POBEDIMO REŽIM, AKO KORISTIMO NJIHOVE METODE? Oglasio se Bastać nakon INCIDENTA o kome priča cela SRBIJA

Zabrana neistomišljenicima da se okupljaju u javnim prostorijama gradova i opština je naprednjački manir i ja ga neću primenjivati ni ubuduće

Objavljeno:

Predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać osudio je danas "napad" na predsednicu Fonda za humanitarno pravo (FHP) Natašu Kandić i aktiviste NVO u prostorijama te lokalne samouprave tokom promocije knjige lidera radikala Vojislava Šešelja i zatražio od nadležnih da procesuiraju "sve koji su u tom sramnom činu učestvovali".

Bastać je u pisanoj izjavi ocenio da "sinoćnje nasilje" tokom promocije knjige lidera radikala predstavlja "napad na pravo gradjana da slobodno iskažu svoje mišljenje", ali i odbacio tvrdnje da snosi odgovornost za taj inicident.

"SRS je uredno podnela zahtev za stranački skup i opština je u skladu sa zakonom odobrila korišćenje sale. Zabrana neistomišljenicima da se okupljaju u javnim prostorijama gradova i opština je naprednjački manir i ja ga neću primenjivati ni ubuduće, jer ovaj režim ne možemo pobediti koristeći iste metode", naveo je Bastać a prenela opština Stari grad.

Ocenio je da je "indikativno" da ga napadaju ;"najglasniji lažni opozicionari koji se spremaju za izlazak na izbore i tako pristaju na ludilo u kome živimo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.