RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU! Zelenović i Paunović NAPUSTILI sastanak jer su ih ĐILASOVCI žestoko IZVREĐALI zbog OVOGA
Oni su govorili o tome da će izaći na izbore i iznosili su argumente, Foto: Printscreen

neverovatno

RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU! Zelenović i Paunović NAPUSTILI sastanak jer su ih ĐILASOVCI žestoko IZVREĐALI zbog OVOGA

Prema saznanjima lista, pre dve večeri održan je sastanak kojem su prisustvovali predstavnici svih stranaka koje čine Savez za Srbiju

Objavljeno:

Predsednici opština Šabac i Paraćin - Nebojša Zelenović i Saša Paunović napustili su sastanak Saveza za Srbiju posvećen lokalnim izborima, jer nisu naišli na razumevanje pojedinih lidera Saveza, piše "Blic".

Prema saznanjima lista, pre dve večeri održan je sastanak kojem su prisustvovali predstavnici svih stranaka koje čine Savez za Srbiju. Tema sastanka bio je (ne)izlazak na lokalne izbore sa akcentom na one opštine u kojima je opozicija na vlasti.

Paunović i Zelenović kao predsednici opština koji uživaju podrsku na lokalu, smatrali su da to ne treba da se dovodi u pitanje i da naprednjacima ne treba prepustiti vlast.

"Oni su govorili o tome da će izaći na izbore i iznosili su argumente, a onda ih je prekinuo jedan od lidera koji je rekao da nikakvi izbori ne dolaze u obzir, da je bojkot opšti i da će svako ko izađe biti smatran izdajnikom", piše Blic pozivajući se na izvor koji je bio na licu mesta.

Kako navodi izvor lista, Zelenović i Paunović potom su demonstrativno napustili sastanak.

Jedan od lidera nastavio je da vređa Zelenovića u odsustvu, tvrdi izvor lista i navodi da je to razljutilo i njegovog stranačkog kolegu Dušana Petrovića pa je i on napustio sastanak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.