ĐILAS NE BOJKOTUJE IZBORE? Poslanik SNS otkrio ŠTA ON MISLI DA SE ZAISTA DEŠAVA
Dragan Đilas, FOTO, Foto: Aleksandar Stojanović

NEMA BOJKOTA

ĐILAS NE BOJKOTUJE IZBORE? Poslanik SNS otkrio ŠTA ON MISLI DA SE ZAISTA DEŠAVA

Poslanik SNS-a Aleksandar Marković poručio je danas članovima stranke da će izbori biti veoma teški i da ne nasedaju na priču da će deo opozicije bojkotovati izbore

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković poručio je danas članovima stranke da će izbori biti veoma teški i da ne nasedaju na priču da će deo opozicije bojkotovati izbore.

"Sad je jasno da neće biti bojkota, da Đilas neće bojkotovati. Imamo posla sa raznim tajkunima koji imaju mnogo novca koji su zaradili pljačkajući Srbiju i koji će taj novac upotrebiti u ovoj kampanji protiv Aleksandra Vučića i SNS", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

On je danas tvrdio da iza organizacije 1 od 5 miliona, koja je najavila izlazak na izbore, stoji Dragan Djilas.

"Jako je važno da građani znaju da postoje dva Dragana Djilasa. Jedan stoji na čelu Saveza za Srbiju i zalaže se za bojkot, a drugi stoji iza organizacije 1 od 5 miliona koja će izaći na izbore", rekao je Marković.

On tvrdi da je svima jasno da ideja bojkota ne postoji i da Djilas neće bojkotovati izbore, te da je, kaže, uspeo da "nasamari" ceo Savez za Srbiju.

"Mesecima ih je lagao i nagovarao na bojkot izbora, a onda je izvukao iz rukava svoje omladince iz 1 od 5 miliona i odlučio da se na taj način pojavi na izborima", rekao je Marković.

On je ocenio da Djilas, kako je rekao, radi "bifurkaciju".

"Znalo se i ranije da Djilas finansira te proteste, da daje svu logistiku, ozvučenje, kamion i sve ostalo. E sad, kad se razotkrila ova Djilasova prevara, biće zanimljivo videti reakcije ostalih iz tog nesrećnog Saveza za Srbiju", rekao je Marković.

Posebno je, kaže, zanimljivo kako će Djilas objasniti ostalim strankama SZS na koji način će se finansirati stranke koje zbog bojkota neće biti parlamentarne pa neće moći da računaju na novac iz budžeta.

"Verovatno je i konačna ideja da Djilas sutra pokupuje sve te stranke i da bude veliki gazda u toj celoj priči", rekao je Marković.

Bonus video:

( Espreso / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.