VALJEVOM SE ŠIRI NEPODNOŠLJIV SMRAD! Mrtva junica i prasići su bačeni u potok, a sada lutalice raznose TRULO MESO!
Mrtva životinja, ilustracija, Foto: Komunalna milicija grada Valjeva

katastrofa

VALJEVOM SE ŠIRI NEPODNOŠLJIV SMRAD! Mrtva junica i prasići su bačeni u potok, a sada lutalice raznose TRULO MESO!

Samo nekoliko kilometara od centra Valjeva, neko je u potok pored nasipa na putu od Sedlara ka manastiru Ćelije, bacio uginulu junicu i nekoliko mrtvih prasića u raspadanju....

Objavljeno:

Samo nekoliko kilometara od centra Valjeva, neko je u potok pored nasipa na putu od Sedlara ka manastiru Ćelije, bacio uginulu junicu i nekoliko mrtvih prasića u raspadanju! To se najverovatnije dogodilo u noći između subote i nedelje, samo nekoliko dana pošto je u potoku Đenovac, na periferiji Valjeva, pronađeno oko tonu pokvarenog pilećeg mesa.

foto: Komunalna milicija grada Valjeva

- Psi lutalice već su počeli da raznose ostatke uginulih životinja, a čitavim krajem širi se nesnosan miris truleži – kaže Željko Ilić iz Sedlara. - Čim sam u potoku, pored koga stalno prolazim kad idem na plac, uočio bačene ostatke uginulih životinja, odmah sam obavestio nadležne. Nadamo se da će krivci što pre biti pronađeni i po zakonu kažnjeni, za primer drugima nesavesnima da ovako nešto nikad ne učine.

OTPREMNICA

Nadležnima u istrazi nedavnog incidenta, kada je u potok Đenovac na drugom kraju Valjeva, bačeno oko tonu ostataka pokvarenog pilećeg mesa, na ruku ide to što je na licu mesta pronađena i otpremnica, u kojoj su navedeni proizvođač i kupac mesa. Ostaje, saznajemo, da se utvrdi da li je piletina u međuvremenu bila preprodata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.