HRVATIMA BEZ VUČIĆA NISU MOGLI NI U NAJLUĐOJ NOĆI! Umesto izborima, bavili su se njime!
Aleksandar Vučić, Foto: Beta/Miloš Miškov

i u duelu o njemu

HRVATIMA BEZ VUČIĆA NISU MOGLI NI U NAJLUĐOJ NOĆI! Umesto izborima, bavili su se njime!

Milanović je u debati s Grabar-Kitarović rekao kako ne bi blokirao put Srbije u EU

Objavljeno:

Drug krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj ne može da prođe bez Srbije i predsednika Vučića, koji je postao glavna tema suočavanja dva predsednička kandidata.

U noći kad su Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović trebali da predstave svoj program kako poboljšati život građana Hrvatske i kako sprečiti masovno iseljavanje iz "Lijepe njihove" oni su se više bavili Srbijom i predsednikom Vučićem, piše Informer.rs.

Milanović je u debati s Grabar-Kitarović rekao kako ne bi blokirao put Srbije u EU, „osim ako nam ne daju toliko razloga da nemamo drugog izbora”. Zatim je usledila brutalnih uvreda na račun predsednika Vučića:

- Ne želim to koristiti kao monetu za uništavanje jedne države koja ima nesreću da je trenutno vodi jedan ratni kabadahija", rekao je Milanović, navodeći da je "čovek koji je u Glini govorio najgore stvari, koje su 1995. godine hiljade naših Srba koštale sudbine, života, imovine, sreće, ljubavi, svega" i da je "taj čovek sada izabran u ime beogradske čaršije... da je vodi - rekao je Milanović.

Grabar-Kitarović je dodala da za razliku od prvog puta Vučića ne bi ponovno zvala u Hrvatsku dok se ne reši pitanje nestalih osoba u Domovinskom ratu. Insistirat će, kaže, na tome da Srbija ispuni kriterijum za članstvo u EU kao što su ih ispunile i sve druge države uključujući i Hrvatsku.

S druge strane predsednik Srbije posle posete patrijarhu Irineju rekao je da ne želi ništa da komentariše dok se ne završe predsednički izbori, i da će kad se sve završi da odgovori na lične uvrede predsedničkih kandidata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.