DAČIĆ JE UZEO MIKROFON U RUKE I U EMISIJI UŽIVO ZAPEVAO I BACIO HARISA DŽINOVIĆA U TRANS! U studiju je nastao LOM
Ivica Dačić, Foto: Prentscren

Sve je razgalio

DAČIĆ JE UZEO MIKROFON U RUKE I U EMISIJI UŽIVO ZAPEVAO I BACIO HARISA DŽINOVIĆA U TRANS! U studiju je nastao LOM

Nastao je pravi haos...

Objavljeno:

Na televiziji "Prva" održano je superfinale takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a pobednički tim osvojio je nagradu od 25.000 evra koja će se dodeliti u humanitarne svrhe.

Svi prihodi od sms glasova otišli su u humanitarne svrhe. Svoje zarade od sms glasanja, odrekli su se Telekom, Telenor, VIP, Comtrade, TV Prva, Radio Televizija Republike Srpske, Federalna Televizija, Televizija Sitel i produkcijska kuća Emotion.

U žiriju takmičenja su Ivica Dačić, Haris Džinović, Dušan Alagić i Uroš Đurić. Ministar spoljnih poslova Republike Srbije posetio takmičare pre superfinala i srdačno ih pozdravio.

Inače, za veliku nagradu boriće se Daniel Kajmakoski i Ivana Peters kao Neli Furtado i Džejms Morison, Ana Kokić i Aleksa Jelić kao Šakira i Alehandro Sanz, Katarina Bogićević i Dragan Kojić Keba kao "Dubioza Kolektiv", Knez i Željko Šašić kao Pavaroti i Bočeli i Edita Aradinović i Nenad Pagonis kao Majli Sajrus i Bili Ajdol.

Pravi spektakl napravili su Ivica Dačić i Haris Džinović kada je šef srpske diplomatije izašao na scenu i zapevao. Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.