SVI SU GLEDALI U NJU DOK JE VUČIĆ PRIČAO S MARIĆEM U ĆIRILICI! Zanosna BRINETA osvojila je sve i pitaju se ko je?
Aleksandar Vučić u emisiji Ćirilica, Foto: Prentscren

SVE JE OČARALA!

SVI SU GLEDALI U NJU DOK JE VUČIĆ PRIČAO S MARIĆEM U ĆIRILICI! Zanosna BRINETA osvojila je sve i pitaju se ko je?

Ko je zanosna brineta...

Objavljeno:

Gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u "Ćirilici" kod autora i voditelja Milomira Marića prošlo je zapaženo i zboh jedne devojke iz publike.

- Imamo suficit u budžetu, bićemo na prvom mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a. Pričao sam i sa vlasnicima stranih kompanija, čak i oni kažu, nikad se nije gradilo više. U Beogradu na vodi prodato je već 13 zgrada. Ali, mi želimo da brinemo i o drugim delovima Srbije, ne samo o Beogradu. Ponekad reagujem u afektu, izvinjavam se građanima ako mi se omakne neka reakcija. Na kom god stranom jeziku sam govorio, nisam napravio neku veliku grešku. Uvek sam se trudio da ne obrukam svoju zemlju. Zato se izvinjavam ako se brecnem na nekoga, ja nisam ništa više od običnog čoveka - govorio je Vučić.

Predsednik je doneo izveštaje u kojima se prognozira da se očekuje najveći napredak Srbije pa Albanije u narednih pet godina po predviđanjima MMF-a.

Razgovor je tekao u krajnje opuštenom tonu, međutim, nismo mogli ni da ne primetimo lepu brinetu koja je sedela u publici iza predsednika Aleksandra Vučića.

Gledaoci su gotovo sigurno bili očarani njenom lepotom, koja je doprinela da atmosfera u studiju bude još prijatnija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.