POPOVIĆ I KRKA U STRAHU, VUČIĆ IH IZBACUJE IZ KOALICIJE? SNS pravi ozbiljnu ČISTKU - Rasim i Vulin su SIGURICA
Milan Krkobabić, Aleksandar Vučić i Nenad Popović, Foto: Beta / Nenad Petrovic, Beta/Svetlana Dojčinović, TANJUG / DIMITRIJE GOLL

OTKRIVAMO

POPOVIĆ I KRKA U STRAHU, VUČIĆ IH IZBACUJE IZ KOALICIJE? SNS pravi ozbiljnu ČISTKU - Rasim i Vulin su SIGURICA

Sve je jasno...

Objavljeno:

Biće velikih promena u Vladi Srbije nakon izbora u martu, ali i na listi Srpske napredne stranke, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je lider naprednjaka Aleksandar Vučić najavio na listi naprednjaka na predstojećim izborima u martu (Espreso je prvi objavio datum - 22. mart) biće gotovo 80 odsto novih imena.

Kako saznaje naš portal lista Srpske napredne stranke pretrpeće mnoge promene, a pored mladih lavova o kojima smo već pisali, nije isključeno da se pojedina mesta na listi drmaju i koalicionim partnerima SNS.

- SNS će detaljno razmotriti sve opcije oko imena na izbornoj listi, a moguće je da pojedinih koalicionih partnera sa ranijih izbora ili uopšte ne bude na listi, ili da dobiju znatno manje mesta - otkriva naš izvor iz vrha naprednjaka.

Prema njegovim rečima u nezavidnoj situaciji su stranke Milana Krkobabića i Nenada Popovića, a o njima kao koalicionim partnerima već su se negativno izjašnjavali funkcioneri SNS, kao što su Vladimir Đukanović, Milenko Jovanov i mnogi drugi.

foto: Aleksandar Levajković

- Za sada su na listi sigurni Pokret socijalista Aleksandra Vulina, sa Rasimom Ljajićem već su obavljeni pregovori, a tu je i Marijan Rističević. Sa ostalim partnerima još nije i ne zna se kada će se obaviti razgovor - kaže nam naš izvor.

foto: Nebojša Mandić

Podsetimo 6. oktobra predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom SDPS-a Rasimom Ljajićem sa kojim je, kako je naveo na svom nalogu na Instagramu, obavio prve konsultacije pred predstojeće izbore.

foto: Aleksandar Jovanović

"Nedelja, posle dugo vremena, pored predsedničkih, posvećena i stranačkim aktivnostima. Prve konsultacije pred predstojeće izbore, sa prijateljem, predsednikom SDPS Rasimom Ljajićem", napisao je Aleksandar Vučić na nalogu "Buducnostsrbijeav", pored fotografije susreta.

Kako za Espreso iz PUPS-a i SNP-a kažu niko te stranke nije pozvao na bilo kakve razgovore, ali naglašavaju da su oni lojalni partneri naprednjacima i da lideri stranaka imaju komunikaciju sa predsednikom Vučićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.