IAKO JE U POSETI SRBIJI, ERDOGANOV INSTAGRAM JE AKTIVAN! Postavio je nešto zbog čega će svaki Srbin biti ZADOVOLJAN
Turski predsednik Redžep Erdogan i Aleksandar Vučić, Foto: Aleksandar Stojanović

IZNENADIO SVE

IAKO JE U POSETI SRBIJI, ERDOGANOV INSTAGRAM JE AKTIVAN! Postavio je nešto zbog čega će svaki Srbin biti ZADOVOLJAN

- Ovde se osećajte kao kod svoje kuće, rekao je Vučić turskom predsedniku u obraćanju uživo

Objavljeno:

Turski predsednik Redžep Erdogan stigao je u dvodnevnu posetu Srbiji gde je dočekan uz najveće počasti ispred Palate Srbija. Njega je dočekao predsednik Srbije, Aleksandar Vučić koji mu je tom prilikom poželeo dobrodošlicu.

- Ovde se osećajte kao kod svoje kuće, rekao je Vučić turskom predsedniku u obraćanju uživo.

Da je Erdogan zadovoljan dočekom i celokupnom atmosferom dokazuje i njegov Instagram profil. Tamo su okačene fotografije njega i Aleksandra Vučića. Naime, njegov profil prati 6,1 milion ljudi, a on je odmah podelio slike zajedničkog susreta.

foto: Printscreen

"Želim da zahvalim za gostoprimstvo koje ste pokazali još od samog dolaska. Slavimo godišnjicu diplomatskih odnosa, a to je za nas veoma važno", rekao je Erdogan.

foto: Printscreen

Podsećamo, svečani doček turskom predsedniku biće priređen sutra u 12.30 sati ispred Palate Srbija. Nakon toga, dvojica predsednika će obići izložbu "Srbija i Turska u dokumentima Osmanskog arhiva i Arhiva Srbije", a u 13 sati sledi tet-a-tet razgovor Vučića i Erdogana, prenosi Blic.

Za 14 časova predviđena je sednica Visokog saveta za saradnju Srbije i Turske koju će voditi dvojica predsednika. Sat kasnije Vučić i Erdogan obratiće se medijima.

Istovremeno biće potpisan niz bilateralnih dokumenata i predstavljeno zajedničko izdanje poštanskih maraka povodom 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Republike Srbije i Republike Turske.

Od 16 sati uslediće srpsko-turski poslovni forum na kome će se obratiti dvojica predsednika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.