KO JE ČOVEK KOJI JE UHVATIO VUČIĆA ZA RUKU?! Jedini je VIŠI OD NJEGA, a mnogi ga zovu BRAT HIDO! (FOTO)
Predsednik Vučić sa slavnim košarkašem, Foto: Printscreen

ostao je zatečen!

KO JE ČOVEK KOJI JE UHVATIO VUČIĆA ZA RUKU?! Jedini je VIŠI OD NJEGA, a mnogi ga zovu BRAT HIDO! (FOTO)

Predsednik Vučić ga veoma poštuje!

Objavljeno:

Turski predsednik Redžep Erdogan stigao je u dvodnevnu posetu Srbiji, a njegov domaćin biće srpski predsednik Aleksandar Vučić, sa kojim će imati veliki broj aktivnosti tokom dvodnevne posete (7. i 8. oktobar).

Naime, nekoliko minuta pre podneva, avion sa turskim predsednikom je sleteo u Beograd.

Zajedno sa delegacijom iz Turske, došao je i turski košarkaš, koji je trenutno predsednik tamošnjeg saveza, Hidajet Turkoglu!

Turkoglu je veliki zagovornik Erdoganove politike, ali i veliki prijatelj sa srpskim asovima Vladom Divcem i Predragom Stojakovićem, sa kojima je tri godine igrao u Sakramento Kingsima.

foto: Printscreen

Divac i Stojaković zvali su ga - brat Hido, a predsednik Vučić mora da nije očekivao da je Hidajet baš za glavu viši od njega.

Vučić je bio zatečen Hidovom visinom, što nimalo ne čudi budući da sa svojih 1.99 centimetara retko ima priliku da sreće ljude znatno više od njega.

foto: Printscreen

Podsećamo, svečani doček turskom predsedniku biće priređen sutra u 12.30 sati ispred Palate Srbija. Nakon toga, dvojica predsednika će obići izložbu "Srbija i Turska u dokumentima Osmanskog arhiva i Arhiva Srbije", a u 13 sati sledi tet-a-tet razgovor Vučića i Erdogana.

Za 14 časova predviđena je sednica Visokog saveta za saradnju Srbije i Turske koju će voditi dvojica predsednika. Sat kasnije Vučić i Erdogan obratiće se medijima.

Istovremeno biće potpisan niz bilateralnih dokumenata i predstavljeno zajedničko izdanje poštanskih maraka povodom 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Republike Srbije i Republike Turske.

Od 16 sati uslediće srpsko-turski poslovni forum na kome će se obratiti dvojica predsednika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.