VESIĆ SE OGLASIO O VAŽNOJ STVARI! Sledeće godine u ovo doba, BEOGRAĐANI ĆE IMATI NOVI MOST NA SAVI
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, Foto: Printscreen/TV Pink

oglasio se

VESIĆ SE OGLASIO O VAŽNOJ STVARI! Sledeće godine u ovo doba, BEOGRAĐANI ĆE IMATI NOVI MOST NA SAVI

Goran Vesić je najavio rešenje problema Savskog mosta

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić govorio je danas o novom mostu na Savi, koji će imati šest traka, biciklističku i pešačku zonu.

Goran Vesić je najavio rešenje problema Savskog mosta. Naime, on je naglasio da sadašnji most mora konstantno da se popravlja, da se krpe rupe, spajaju šine, jer kada je građen nije predviđen za saobraćaj.

- To je trebalo da bude privremeno rešenje, jer smo posle Drugog svetskog rata ostali bez mostova. Imamo problem jer se asfalt stavlja na drvenu podlogu koja na njemu postoji već 70 godina, pa je to neodrđivo, pojasnio je Vesić.

Najavio je rešenje tog problema.

- Beograđani će dobiti novi, moderan most na Savi, koji će imati šest kolovoznih traka, biciklističke staze i pešačku zonu, rekao je Vesić i dodao da projekat još postooji, ali da se čeka i onaj kojim će biti predviđeno izmeštanje starog mosta.

- Stari savski most smo mislili da prebacimo na Adu, da bude pešačka i biciklistička staza koja spaja Novi Beograd sa kupalištem. Međutim, na sugestiju građana, most će biti postavljen kao simbol grada u park Ušće, pa će se tu graditi kafići, trgovinski i zabavni ventri i ljudi će moći da uživaju, zaključuje Vesić.

Bonus video:

(Kurir.rs/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.