ŠTA JE JEREMIĆ PRIČAO O BOJKOTU NEDAVNO, A ŠTA PRIČA SAD? Kontradiktorne izjave lidera Narodne stranke
Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, Foto: Beta/Miloš Miškov

šta je hteo da kaže?

ŠTA JE JEREMIĆ PRIČAO O BOJKOTU NEDAVNO, A ŠTA PRIČA SAD? Kontradiktorne izjave lidera Narodne stranke

Za manje od dva meseca, njegovo mišljenje po pitanju uspeha bojkota potpuno se menja

Objavljeno:

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, u julu mesecu ove godine, a povodom predstojećih izbora dao je izjavu jednog značenja kada je u pitanju bojkot istih, da bi svoju izjavu u potpunosti promenio za nešto manje od dva meseca. Šta je posredi i kako je moguće da se u ovako kratkom vremenu stvari tako drastično menjaju?!

Naime, na zvaničnom sajtu Narodne stranke stoji Jeremićeva izjava od 30.07.2019. sledeće sadržine: "U slučaju bojkota, uspeh za opoziciju, bio bi da obori odziv na izbore ispod 50 odsto od upisanih u birački spisak, idealno ispod 45 odsto".

Za manje od dva meseca, njegovo mišljenje po pitanju uspeha bojkota potpuno se menja. To potvrđuje njegovo gostovanje na N1 televiziji, ali i nova izjava koja se našla na zvaničnom sajtu Narodne stranke, sledećeg sadržaja: "Uspeh bojkota neće se meriti procentom izašlih na izbore, nego vremenom koje će proteći od tih izbora do smenjivanja Vučića sa vlasti".

Da se radi o dve potpuno oprečne izjave jasno je i "pticama na grani", ali šta je Vuka Jeremića nateralo da ovako drastično promeni svoje stavove ostaje na razini spekulacija.

Tako se na društvenoj mreži Tviter pojavio sledeći komentar:

- Šta se to desilo između ove dve izjave, pa je Jeremić tako drastično promenio stav? Pa desila se Medveđa. I kada su videli koliko su popularni i uticajni i koliko ih narod sluša i prati, rešili da uspeh svoje kampanje ne mere egzaktnim merilima. Čuj, procenti! Bez veze... - napisao je jedan tviteraš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.